Denne ENE ting kan være grunden til, at du er single

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Overvejer du, hvorfor du er single? Det kan der være maaasser af grunde til. Måske orker du egentlig ikke de der fyre – de kan altså også være lidt irriterende, når de brokker sig. Men måske vil du egentlig gerne have en kæreste? Så kan det være, at du skal ændre dine sengevaner. En undersøgelse har nemlig fundet en sammenhæng mellem, hvorfor man er single og sengetid. Det skriver Huffington Post.

Undersøgelsen

En gruppe forskere fra et amerikansk universitet har analyseret 500 studerendes søvnvaner og deres adfærd. Her fandt de frem til, at både mandlige og kvindelige B-mennesker højst sandsynligt har mere sex end A-mennesker. Men samtidig var det mindre sandsynligt, at B-mennesker var i seriøse parforhold.

Forskernes teori var derfor, at B-mennesker er ude om natten – og scorer andre B-mennesker. Forskerne fandt også frem til, at kvindelige B-mennesker har flere tætte relationer til fyre end til kvindelige A-mennesker. Definitionen på et kvindeligt B-menneske er altså, at du er single, promiskuøs og tit tager større risici. Og det er simpelthen, fordi dit kortisolniveau er højere end de kvindelige A-menneskers. Og der er en sammenhæng mellem højt kortisol-tal og – undskyld mig – liderlighed, energi og stress.

Så hvorfor er du single?

Ro på – hvis du er B-menneske, er det IKKE lig med, at du er totalt slutty og aldrig får en kæreste. Ikke, at der er noget som helst galt med at være lidt gavmild med sin vajayjay, hæhæ. Men hvis du tror på denne undersøgelse og GERNE vil have en kæreste, kan du prøve denne metode, der får dig til at gå fra at være B-menneske til at være A-menneske. Hvis du er fucking ligeglad med, at du er B-menneske og single, skal du bare tage en slapper – og måske en eftermiddagslur? Du kan nemlig forbrænde ret mange kalorier ved at sove.

Læs også: Singlepiger er faktisk lykkeligst