Hvorfor falder piger for fyre som Joe fra You?

Har du også overvejet, hvorfor nogle piger falder for typer som Joe fra You? Så læs med her!

author
Anja Bruneskjold

Du har helt sikkert hørt om udtrykket ‘kærlighed gør blind‘. Men hvorfor er det liiige, at det er sådan? Hvorfor er det, at mange piger for eksempel er vilde med typer som stalkeren Joe fra You? Hello Giggles har spurgt en ekspert.

Hvordan er Joe fra You?

Vi eeeelsker Joe fra You. Også selvom vi godt ved, at han ikke er helt god … Han er godt nok sød, charmerende, hjælpsom og aaalt muligt andet godt. Men han er jo samtidig ikke helt rask. Han har i hvert fald et helt andet syn på virkeligheden, end både de andre fra serien og os seere har.
Alligevel er vi ret vilde med ham. Og hvorfor ER det, at det er sådan? Hvordan kan det være, at fyre som Joe fra You kan slå benene væk under os?

Både Joe fra You og andre fyre som ham er charmerende og har ofte masser af karisma. Og så har de det med at sige ALLE de rigtige ting. I hvert fald, hvis vi lige generaliserer supermeget… Vi har simpelthen svært ved at gennemskue denne type fyr. Og vi falder for ham, fordi vi ikke kan se hans sande jeg. Det er altså ikke med vilje.
Og nu er det altså ikke KUN fyre, der er som Joe … Du kan også sagtens opleve, at piger render rundt og stalker og myrder.

Læs også: Ifølge denne teori betyder slutningen på Netflix-serien You noget HELT crazy

Hvordan gennemskuer man Joe fra You?

Det er ikke altid tydeligt, når Joe og andre fyre faktisk render rundt og gemmer på de farligste dele af deres personligheder. For selvom der for os seere er tuuusind røde lamper, der blinker, når Becks gang på gang lader sig tryllebinde, så kan hun altså ikke se det. Ikke sådan for alvor. Her er hun altså både blændet af kærligheden OG er slet ikke klar over, at hun i virkeligheden har en kæreste, der stalker hende. Og dræber hendes venner.

Læs også: 10 tegn på, at du dater en narcissist

Følg din mavefornemmelse

Selvom din kæreste for eksempel er den jaloux type, så er det altså laaangt fra sikkert, at han er ligesom Joe fra You. Du behøver altså ikke nødvendigvis at være bange, selvom din kæreste OGSÅ er sød og charmerende.

Det er supersvært at give gode råd, når det handler om parforhold. For alle forhold er jo HELDIGVIS forskellige. Men en god tommelfingerregel er altid at følge sin mavefornemmelse. Er din kærestes kærlighed styret af kontrol? Eller ER det faktisk ægte kærlighed? Det er kun dig selv og din mave, der for alvor kan give dig svar på, om du er faldet for en type som Joe. Det er du højst sandsynligt IKKE.

Læs også: Camilla efter halvandet år med psykisk vold: “Jeg elskede ham jo stadig”

Foto: Netflix