Hvornår er man egentlig utro? Få svaret her

Hvornår er man utro? Det er svært at svare entydigt på, men her får du nogle muligheder

author
Emilia Jacobsen

Er man utro, når man kysser med en anden? Eller hvis man har en lille, uskyldig flirt? Og kan man være halvvejs utro? Utroskab er og bliver en svær størrelse, men er der egentlig nogle faste regler? Det er der vel egentlig ikke. Og så alligevel … Der findes utallige former for utroskab – tjek selv listen her, og find ud af, hvornår man er utro.

Læs også: Sådan kan du se, om din kæreste er utro

Hele 10 former for utroskab

Det er VIDT forskelligt fra person til person, hvad der ses som utroskab, og hvad der ikke gør. Dog findes der i hvert fald 10 forskellige ting, der på en eller anden måde og af nogle personer altså betegnes som utroskab.

  • Tanken: Har du nogensinde tænkt tanken? Altså tanken om for eksempel at være sammen med en anden. Eller måske bare tænkt lidt ekstra over, hvor sød din kollega er? Allerede her er du måske utro
  • Flirten: I sender hinanden laaaaange blikke, og der ryger også et ekstra sødt smil af sted en gang imellem. Argh, er man utro nu så?
  • Dansen: Det rører dig ikke at danse med andre i byen eller at få en svingom af kollegaen til festen. Men rører det mon din kæreste?
  • Beskederne: Hvor langt må du egentlig gå, når du skriver sammen med andre? Her er der en del, der kan spille ind, for eksempel i forhold til hvor ofte I skriver, hvordan I skriver, og om I mon bevæger jer helt ud i sexting.
  • Berøringen: Det kan indebære en masse forskellige ting som for eksempel at holde i hånd, holde om hinanden eller hvile hånden på den andens lår. Hvor går grænsen egentlig?
  • Kysset på kinden: Et lille kys på kinden, og du ved ikke rigtig, hvad du skal gøre af dig selv. For kom du nu til at være utro?
  • Kysset på munden: Nogle kalder det et tantekys, men sådan et kan nu også være ret kærligt …
  • Snavet: I udveksler spyt ved hjælp af tungerne – det må da ses som utroskab for alle? Næh, du vil nemlig blive overrasket over, hvor mange der rent faktisk IKKE ser kys som utroskab.
  • Oralsex: Det er vel egentlig bare et kys et andet sted på kroppen – eller hvad?
  • Knaldet: Du er gået all in, hele vejen, faldet i med begge ben. Er det så langt, man kan gå i utroskab?

Læs også: Derfor er mænd utro

Er man utro i alle de 10 situationer?

Som sagt er det simpelthen SÅ forskelligt fra person til person, hvornår man synes, der er tale om utroskab. Der er utrolig mange ting, der spiller ind, når det handler om utroskab – for det ER nemlig slet ikke så simpelt, som mange går og tror. Sker det for eksempel kun en enkelt gang ved et uheld? Sker det gentagende gange med flere forskellige personer? Er der tale om en længerevarende affære?

Den eneste måde, du kan få svar på spørgsmålet ‘hvornår er man utro?’, er ved at snakke med din kæreste om det. Du kommer bare længst med ærlighed og kommunikation. Derfor: Snak sammen! Spørgsmålet er faktisk mere: Hvad er utroskab for JER? I har garanteret også forskellige opfattelser af det og forskellige grænser, og det finder I kun ud af ved at snakke om det. Det er faktisk en RIGTIG vigtig del at få styr på i forholdet – bare et godt råd, for ved at afklare det kan I undgå virkelig mange konflikter fremover.

Læs også: 6 kvinder afslører, hvordan deres forhold overlevede utroskab