Hvornår på dagen er det bedst at gå på Tinder?

Er der virkelig et tidspunkt, hvor det er bedst at gå på Tinder? Det er der faktisk noget, der tyder på.

author
Anja Bruneskjold

Har du overvejet, om der faktisk er et tidspunkt på ugen, hvor det er bedst at gå på Tinder? Eller måske endda et tidspunkt på dagen? Det er der faktisk – i hvert fald ifølge Cosmopolitan.

Hvornår er det bedst at gå på Tinder?

Du har sikkert allerede stået i alle de klassiske Tinder-situationer. Og mange af dem vil du stensikkert gerne undgå fremover. Men måske kan det hjælpe, hvis du finder ud af, hvornår det faktisk er bedst at gå på Tinder? Det er da et forsøg værd …

Ifølge en undersøgelse lavet af Tinder er det særligt om mandagen, du skal åbne Tinder og swipe løs. Men faktisk kan du sagtens være meget mere præcis. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, HVORNÅR om mandagen du går på Tinder. Nej, det er nemlig allerbedst mellem klokken seks og ni om aftenen.

Læs også: 5 tegn på, at du bør slette en Tinder-fyr

Det giver god mening

Det er måske ikke superoverraskende, at det er mandagen, der er den bedste dag at swipe til højre. Og helt logisk er det ofte om aftenen, at du har allermest tid, fordi du højst sandsynligt bruger dagen på arbejde eller studier. Måske har du allerede spist aftensmad på det her tidspunkt. Og måske har du heller ikke store planer for aftenen. Hvis du derudover har været i byen og sammen med venner og veninder hele weekenden, så kunne du helt sikkert godt bruge et break om mandagen.

“Skal vi spise pizza sammen?”

I undersøgelsen kom det også frem, hvilke madvarer folk på Tinder oftest nævner i deres beskeder. Og her er det altså pizza, der løber med førstepladsen. Det er ikke, fordi der er noget galt med for eksempel at invitere nogle på pizza … Måske er det ligefrem superoplagt at gøre, når nu det er så populært?

Læs også: Denne dag på ugen er flest utro