8 ting, piger gør, som fyre synes, er irriterende

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Der findes uendelig mange irriterende ting derude. Og nogle af dem falder altså tilbage på os piger – for det er åbentbart ting, VI gør. I hvert fald, hvis man spørger fyrene … Tjek bare disse irriterende ting, vi piger gør, som fyrene næsten ikke kan holde ud. Ja, kun næsten.

1. Vi overfortolker

Det er meget vigtigt lige at nævne, at det laaangt fra er sikkert, at vi render rundt og overfortolker. Det er jo bare noget, fyrene mener, at vi gør. Men … Når det så er sagt, så bør vi måske være opmærksomme på ikke at analysere ALLE fyrenes ord og tillægge dem al muligt betydning, vi selv finder på. Ofte mener fyrene jo bare det, de siger. Og ikke så meget andet.

2. Vi har rengøringsvanvid

Igen – det er noget, som mange fyre mener, vi har. Men måske handler det ikke om rengøringsvanvid. Måske handler det faktisk bare om, at vi ikke elsker sand på køkkengulvet og nullermænd så store som Rundetårn. OG! Sådan er der altså også RET mange fyre, der har det.

4. Vi taler grimt om andre

Vi ved ikke, om vi decideret taler grimt om andre. Men hvis vi er usikre på os selv og har en dårlig dag, så kan det godt være svært at sige noget positivt om frisuren på sidemanden i bussen. Men det er vel ikke anderledes for piger end fyre?
Det KAN altså også handle om, at vi er liiidt misundelige på andre. Undskyyyld – det er ikke i orden!

5. Vi hader, når toiletbrættet er oppe

Fyrene synes, det er irriterende, at de skal slå toiletbrættet ned, når de er færdige med at være på toilettet. Det sjove er, at vi er ret mange piger, der synes, det er SUPERirriterende, at fyrene ALDRIG husker at tage det ned. Det er jo SÅ træls at komme til at sætte sig på et toilet uden toiletbræt.

Læs også: 10 ting, din kæreste gør, som er MEGAirriterende

6. Vi snakker for meget

Egentlig vil mange piger bare gerne dele alt. Og særligt med deres bedre halvdel. Men mange fyre kan måske ikke forstå, hvorfor SÅ mange ting kommer dem ved. Men det gør det altså. Og alle deltaljer er vigtige for at kunne forstå historien.

Læs også: 6 ting, du gør, som din kæreste ikke forstår

7. Vi forventer, at fyre er tankelæsere

HVIS vi nogle gange forventer, at fyre er tankelæsere, så er det naturligvis ret træls. Og så kan vi godt forstå, at det er en ret irriterende ting ved os. MEN! Det handler i virkeligheden nok bare om, at vi nogle gange synes, at mange fyre burde tænke lidt mere selv. Selvom vi ikke siger højt, at det nok er smart at trække ud efter toiletbesøg, så forventer vi altså, at man gør det. Helt af sig selv. Og det er vel heller ikke heeelt urimeligt at forlange.

8. Vi vil ikke finde en løsning

Jo, hvis der er et problem, der SKAL løses. Men nogle gange er det altså rart at komme ud med sine frustrationer, uden der skal findes en løsning. Vi vil bare gerne have, at I lytter.

Læs også: 8 ting, mænd siger, som er MEGAirriterende