Jule-bucket list: 12 ting, du bare SKAL lave med din kæreste i december

Der findes så mange hyggelige ting, man kan lave med sin kæreste i december. Tjek bare denne jule-bucket list.

author
Anja Bruneskjold

Går du også og grubler over, hvad du skal finde på at lave med din kæreste i december? Det kender vi godt … Og ligesom du skal tjekke vores jule-bucket list over, hvad du skal lave med din bedste veninde, skal du da også tjekke denne. Vi har samlet 12 ting, du skal lave med din kæreste i december.

1 Lav pakkekalender

Hvis du har mod på at skulle finde på 24 små gaver, så er det altså virkelig sjovt og hyggeligt at lave pakkekalender til din kæreste i december. Det behøver slet ikke være store gaver. En sød seddel med en kærlighedserklæring er MINDST lige så skøn. Hvis du mangler ideer til en pakkekalender, eller 24 gaver virker lidt for voldsomt, så kan du lave denne. Ellers er adventsgaver altså også superhyggelige og måske lidt mindre krævende.

2 Stå på skøjter

Det er jo virkelig romantisk at stå på skøjter sammen med sin kæreste i december. I kan kysse, grine og holde i hånd på isen. Såååå dejligt!

3 Vær nissevenner for hinanden

Det kan godt være, du tænker, at det ikke er sjovt at være nissevenner for hinanden, når man allerede er klar over, hvem ens nisseven faktisk er. Men det er altså superhyggeligt at overraske hinanden med små ting i hverdagen. Køb din kærestes yndlingsjuleslik, når du er ude at handle. Eller dril hinanden på en sød måde gennem hele december.

4 Tag på julemarked

YES, julemarkeder er jo noget af det hyggeligste! I behøver ikke at købe nisser og julepynt, men det er altså virkelig hyggeligt at gå rundt og mærke julestemningen. Det er også det perfekte sted at købe brændte mandler og æbleskiver. Mums!

5 Lav juledekorationer

Det der med juledekorationer er altså ikke noget, man nødvendigvis kun gør sammen med sine veninder eller sin familie. Det er vildt hyggeligt at sidde og julehygge sammen kæresten og en masse gran, ler og kogler. Det er jo en vaskeægte kærestedate.

6 Leg sneboldskamp

Jaaa, det er jo virkelig hyggeligt at lege i sneen. Det er næsten som at være barn igen. Og hvem elsker ikke en god sneboldskamp eller at bygge snemænd?

Læs også: Er du en god kæreste? 5 nemme tips til at blive en ENDNU bedre kæreste

7 Bag julekager

Hvis I for alvor vil i julestemning, så skal du helt sikkert bage julekager sammen med din kæreste i december. Og så er det jo kun ekstra hyggeligt, hvis I skruer helt op for jeres yndlingsjulesange.

8 Tag til juletræstænding

De fleste byer i Danmark har et stort juletræ stående. Og det er, som om julestemningen først rigtig kommer, når lysene på juletræet bliver tændt. Det er lidt forskelligt, om træerne tændes i november eller december. Men hold øje! Det er virkelig hyggeligt at stå sammen med kæresten og se på alle de smukke lys.

9 Spis risengrød

Risengrød er jo noget af det lækreste. Og så er det bare superhyggeligt at spise sammen med sin kæreste i december. Og det må altså godt være aftensmaden flere gange i løbet af december.

10 Byt julegaver

Det kan godt være, I allerede bytter julegaver. Men åbner I dem nogensinde sammen? Hvis I ikke skal holde jul sammen, kan det være, I åbner hinandens gaver sammen med jeres familier – og altså IKKE sammen med hinanden. Og det er ærgerligt, for det er virkelig hyggelig. I kan eventuelt holde en lille minijul sammen, hvor I bytter gaver, hører julemusik og spiser julemad.

11 Se julefilm

Okay, hvad er mere hyggeligt end at se film sammen med kæresten? At se JULEFILM sammen med kæresten!! Yes! “Love Actually” eller “Alene Hjemme” er jo nogle af de bedste. Men måske er din kæreste mere til “Die Hard”, som jo også foregår i julen..? Ellers kan I helt sikkert blive inspireret af nogle af disse julefilm på Netflix.

12 Drik varm kakao

Måske er gløgg lidt mere julet. Men nogle gange er det altså bare lækrere med varm kakao. Prøv for eksempel vores VILDE og ret julede varme kakao. Mums!

Den vildeste varme kakao

Det er 'varm kakao'-tid! 😋 Hvem vil du drikke denne varme kakao med? 😍🤤

Posted by Shero on Tuesday, November 20, 2018

Læs også: Hvor meget tid skal man bruge sammen med sin kæreste?