Kæreste-challenge: Kan du og din kæreste klare denne udfordring?

Du og din kæreste skal være mobilfri og nyde hinanden i stedet

author
Emilia Jacobsen

Vidste du, at mobiltelefonen kan ødelægge dit forhold? Det lyder skræmmende, men den er god nok. Vi lever nærmest allesammen i en digital verden i dag, så hvorfor ikke snappe ud af det for en gangs skyld? Vi udfordrer hermed dig og din kæreste til at blive mobilfri derhjemme, så I kan nyde hinanden i stedet.

Hvorfor?

Svaret er klart: I skal nyde hinanden og hinandens selskab. Fordi I har så travlt med at kigge diverse medier på telefonen igennem dagligt, opdager I slet ikke hinandens dejlige selskab. I ser måske en film eller serie sammen, men jeres telefoner ligger altid lige der ved jeres side. Så kan I nemlig skule til den for at se, om det var noget vigtigt, der tikkede ind.

Det stopper nu. For det er på tide at gå efter at blive afslappede, ubekymrede, glade og nyforelskede. Jep, det er alt sammen noget, I kan opnå ved at blive mobilfri. Det lyder godt, ikke?

Hvordan?

Vi lover ikke, at det bliver let. For når man er afhængig af sin mobiltelefon, skal der lidt til, før man kan slippe den igen. Sådan er det jo med alle afhængigheder.

Det, I konkret skal gøre, er simpelthen at lægge mobiltelefonerne væk, lige så snart I kommer ind ad døren derhjemme. Det gælder også, hvis din kæreste ikke er hjemme. Lav hele hjemmet til en mobilfri zone. Selvfølgelig skal I være til at komme i kontakt med, men det er I jo også stadig. Telefonen er bare ikke lige inden for rækkevidde. Så må I bare til at kende hinandens dag fra morgenstunden, eller have en fysisk kalender hængende, hvor I hver især skriver jeres planer ind. Det bliver old school, men godt.

Nu gælder det så bare om at nyde jer selv og hinanden. Brug tiden på alt det, du længe har villet. Læs de ulæste bøger fra reolen, hækl det fine tæppe, lav et inspirationsboard ved at klippe-klistre fra magasiner. Og husk så hinanden. Se vores forslag til, hvad I kan lave sammen af sjove ting indendørs. Eller få inspiration fra disse ideer til hyggelige dates.

Når måneden er slut, tager I en snak om, hvordan det har været. Mærk godt efter, for du kan helt sikkert mærke en forskel. Og gå nu ikke tilbage til de gamle vaner. Trap ned på forbruget, når I er sammen. I kan også gå all in og anskaffe jer nogle gode gamle telefoner, der ikke er smartphones. Så har I SLET ingen mulighed for at bruge dem til andet end opkald og SMS’er.

LÆS OGSÅ: Sådan bliver du og din kæreste nyforelskede igen