4 tegn på, at din kæreste lyver, når I SMS’er

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Mistænker du, at din kæreste lyver for dig? Og særligt, når i SMS’er? Måske er der noget om snakken. I hvert fald, hvis man spørger psykolog Joshua Klapow, skriver Elite Daily.

1. Kæresten er lææænge om at svare

Det er ikke, fordi der nødvendigvis er noget galt, hvis han er tusind år om at svare på beskeder. Sådan er der bare nogle, der er. Måske endda dig selv. Men hvis din kæreste altid har været superhurtig til at svare og pludselig er MEGET længe om det, KAN det være, at han eller hun skjuler noget for dig. Særligt, hvis du for eksempel spørger til, hvor han eller hun var henne lørdag aften … Det er vel ikke nødvendigt at skulle tænke fem timer over svaret?

Læs også: DENNE løgn fortæller han, når han i virkeligheden er dig utro

2. Hvorfor så meget forklaring?

Det er altså ikke nødvendigt at beskrive en aften med vennerne så detaljeret, at du pludselig kender antallet af deres toiletbesøg. Og særligt ikke, hvis det er noget, du og kæresten aldrig har fortalt hinanden før. Derudover har mennesker en tendens til at overforklare ting, hvis de er usikre eller føler sig skyldige. Måske er der noget, din kæreste ikke fortæller dig? Men pas nu på! Det handler altså ikke nødvendigvis om, at han eller hun er dig utro.

3. Kæresten bruger et helt nyt sprog

Det er jo ikke, fordi der er noget galt med at udvide sit ordforråd. Men ifølge Joshua Klapow har potentielle løgnere det med at at bruge meget følelsesladede ord og sætninger. Hvis din kæreste plejer at skrive sådan til dig, er alt nok også, som det plejer. Men ellers kan det være, at han eller hun lyver for dig?

Læs også: De 10 mest almindelige løgne fra fyre

4. Skal vi ikke snakke om noget andet?

Det her kender du måske godt selv. Hvis du har stukket en hvid løgn, vil du bare gerne hurtigt videre. Simpelthen bare tale om noget andet. Og hvis din kæreste lyver, er det højst sandsynligt det samme, der gør sig gældende for ham eller hende. Det er altså ikke helt skørt, hvis din kæreste forsøger at skifte emne. MEN! Det kan nogle gange være liiidt svært på skrift … Man kan nemlig ikke i samme grad distrahere den, man lyver over for, når ikke man står ansigt til ansigt.

Læs også: 9 hvide løgne, du bruger over for ham, som han har gennemskuet