ÉN ting, alle fyre skal have lov til i et parforhold

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Hvor ofte ses din kæreste med sine venner? Vi kan alle sammen falde i og komme til at blive lidt kærestekedelige. Du kender det sikkert, fra hvis din bedste veninde pludselig er blevet kærestekedelig. Det kan ske for selv den bedste. Men hvis din kæreste nærmest aldrig ses med sine venner, skal du måske sparke ham ud af huset en gang i mellem. Det skriver The Telegraph.

Læs også: 4 tegn på, at din kæreste lyver, når I SMS’er

Dét gør det for ham

En tysk undersøgelse har set på, hvordan sociale relationer ser ud hos en flok berberaber. Yes, aber. Her kom forskerne frem til, at abernes stressniveau steg, når de var sammen med deres mage eller andre familiemedlemmer. Og som vi ved, minder aber faktisk en del om mennesker. Så ja … Din kæreste kan blive stresset af at hænge ud med dig og familien.

Undersøgelsen viste også, at hanabernes stressniveau faldt markant, når de var sammen med andre hanner. De var simpelthen mere afslappede. Og de passede også på hinanden – og i abernes univers betyder det, at passe på hinanden, at pille insekter af hinandens pels. Men I menneskesammenhæng kan det altså overføres til, at fyrene har hinandens ryg, passer på hinanden og giver hinanden tryghed, når de er ude sammen.

So there you have it. Hvis din kæreste virker stresset, skal han måske sparkes ud af huset, så han kan ses med sine venner.

Hvis han bliver stresset, kan det både gå ud over jeres forhold og jeres sexliv. En af de mest almindelige årsager til, at du ikke kan få orgasme, er nemlig stress. Og det er altså ikke kun henvendt til piger – fyre kan nemlig også blive præcis lige så kede af det og stressede, som piger kan.

Husker din kæreste at ses med sine venner?

Læs også: 13 tegn på, at jeres forhold ikke vil holde