Kærestepar, der gør denne ENE ting, er lykkeligst

Vil du også gerne have, at du og kæreste bliver et af de der lykkelige kærestepar? Så se her, hvad I skal gøre.

author
Anja Bruneskjold

Hvad ER der med de lykkelige kærestepar? Er det dig og din kæreste? Eller synes du, at det kun er alle andre par? Women’s Health skriver, at I skal gøre denne ene ting for at blive et af de lykkelige kærestepar.

Læs også: Denne meget ALVORLIGE ting ødelægger dit sexliv

Sådan bliver I et af de lykkelige kærestepar

Det handler faktisk om, at I skal tale sammen. Men ikke om hvad som helst. I skal nemlig turde fortælle hinanden, hvordan I har det. Sådan om de ting, der fylder rigtig meget for jer. Er en af jer ked af det? Vred? Stresset? På en eller anden måde er det bare ikke lige så vanskeligt at fortælle hinanden, hvis man er glad. Derfor skal I altså VIRKELIG gøre jer umage for at tale om de her lidt sværere ting. Nogle af de sværeste ting at tale om er angst og depression. Men det er altså virkelig godt for jer, hvis I kan tale med hinanden om netop den slags ting. Det bringer jer simpelthen tættere sammen, skaber større tillid mellem jer – og så føler I jer meeeget tryggere ved hinanden. Der sker altså kun gode ting ved at dele sine frustrationer med sin kæreste. Og inden I ser jer om, er I måske et af de lykkelige kærestepar, du går og drømmer om at blive.

Læs også: Sådan kan det være at leve med angst hver eneste dag

Du ved sikkert allerede, at par, der gør klamme ting sammen OGSÅ er lykkelige sammen. Men det er altså ikke helt nok til at gøre jer til et af de lykkeligste kærestepar. Men hvis I kan være ulækre sammen og også tale om for eksempel lort sammen, så kan I stensikkert også tale om de mere svære ting, der ligger jer begge på sinde.

Læs også: Lykkelige par på Facebook er måske ikke så lykkelige, som de udgiver sig for at være