Kan det virkelige passe, at en ud af fire er utro?

author
Rebeca Pons

Tanken om, at ens kæreste er utro, kan fremtrylle mavepine hos de fleste. Og det er da nok også de færreste, der synes, at utroskab er acceptabelt.

Vi går allesammen og håber, at vi ikke får utroskab tæt ind på livet. Men faktum er, at en ud af fire på et tidspunkt har været deres kæreste utro. Jep, du læste rigtigt – og det er et SKRÆMMENDE højt tal.

Læs også: 10 fyre indrømmer, hvorfor de var utro

Nu tænker du måske: ‘Nå, det er da bare en eller anden amerikansk undersøgelse – det gælder ikke os i lille Danmark.’ Men der må vi skuffe dig.

Undersøgelsen er nemlig ganske dansk. Facebooksiden Prævention står bag meningsmålingen og har spurgt hele 1350 danske Facebookbrugere.

 

Illustration undersøgelse om utroskab

Vi har før skrevet om tegnene på, om din kæreste er utro, og du får derfor et uddrag her. Vi tænker nemlig, at det er det, der går igennem dit hoved lige nu. Kan din kæreste være en ud af de fire?

Der er nogle ting i hans forklaringer, som bare ikke giver mening

Situationer, hvor han ikke kom hjem til dig, som han sagde, han ville, er ikke sjove at stå i. Forvirringen omkring det hele, bliver ikke mindre af, at der bare er nogle ting, som ikke helt giver mening.

Det er altså en god idé at holde tungen lige i munden, for den snu satan, som han er, er supergod til at sno sig udenom. Se, hvor fint det har virket indtil videre.

Du må ikke komme med til samme fest, som han skal til

‘Kærester er ikke velkomne, de laver for meget drama’ eller ‘Det er bare, fordi det er en drengeaften’.

Før var I ofte i byen sammen. Det var både dine veninder og hans venner … Og deres kærester. Det er bare, som om det ikke er en god idé længere.

Det synes han i hvert fald ikke, at det er.

Han bruger pludselig MEGET tid med sin mobiltelefon

Det har han måske gjort hele tiden, men nu skynder han sig at lægge den væk, når du kommer, eller du kan se, han skynder sig at gå ud af sine SMS’er og ind i et andet program.

Et eller andet foregår på den telefon, som du ikke må se.

Se flere tegn på, om din kæreste måske er utro her.