8 ting, du ALDRIG troede, du ville gøre foran din kæreste

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Da du begyndte at date din kæreste, var du cool, calm and collected. Du var hende den cool pige, som i øvrigt altid så MEGAgodt ud – fra top til tå. Ikke et hårstrå sad tilfældigt. Spol frem til et par år senere … I er måske for længst flyttet sammen og har lært hinanden VIRKELIG godt at kende. Og pludselig ser du dig selv gøre ting og være klam foran din kæreste på en måde, du ALDRIG havde forestillet dig, da I begyndte at date. Sidder du allerede og nikker? Så kender du garanteret til disse otte gange, hvor du er klam eller lidt mærkelig foran din kæreste.

Læs også: Så ofte har lykkelige kærestepar sex

1. Pincetten

Du kunne blive helt rød i kinderne, når din nye kæreste opdagede en bikinivoksaftale i din kalender. Nu sidder du helt uforstyrret og er lidt klam foran din kæreste, når du piller i indgroede hår. I sofaen. Mens din kæreste sidder ved siden af dig.

Læs også: Par, der er klamme sammen, er lykkelige sammen

2. Prutter

I starten kunne du ikke engang gå på toilettet hjemme hos din kæreste. Nu har I været sammen et stykke tid. Og du GIDER simpelthen ikke at holde på dine prutter længere. Du kan faktisk også blive syg af det. Derfor prutter du lystigt foran kæresten.

3. Gråd

Du har måske en lidt fjollet idé om, at du er en ugly crier. Hvilket du selvfølgelig ikke er. Men det har tidligere afholdt dig fra at græde foran din kæreste. Du kunne godt lade en enkelt tåre falde graciøst ned ad din kind. Men nu giver du fuld skrue – og kan helt uden skrupler sidde og snotte ned i din telefon, når du ser YouTube-videoer om hjemvendte soldater, der krammer deres børn.

4. The dark side

Du var SELVFØLGELIG ikke typen, der kunne finde på at sladre og bagtale, da I mødte hinanden. Nu har du intet problem med at sidde sammen med din BFF og trash talke, når din kæreste også er i rummet. Og alle får en tur – den irriterende nabo, Kim Kardashian og Pernille fra folkeskolen. Og hey, det er faktisk GODT for dig at sladre lidt. Bare husk, at I altså ikke må være for onde.

5. Pimple Popper

“Jeg sværger, jeg er ikke typen, der vil presse dine bumser,” sagde du overbevisende til din kæreste, da I begyndte at date. Fast forward til et par år senere, hvor du insisterer på, at du liiige skal ordne den dér dims på kærestens hage …

6. Undertøj

I starten stod den på sexede blonder i massevis. Nu kan du finde på at fiske gårsdagens bomuldstrusser op af vasketøjskurven, lugte til dem, trække på skuldrene og tage dem på igen. Du kan da ikke gøre for, at ingen af jer har vasket tøj. Din kæreste BEDER dig jo næsten om at være klam foran ham eller hende.

Læs også: DENNE type kærestepar har det bedste sex

7. Madvaner

På jeres første date bestilte du en salat. Nu kan du sidde med poker face og kværne 10 Mælkesnitter, en burger OG et kilo bland selv-slik foran din kæreste. For nej, du spiser IKKE som en fugl. Det er der altså ingen, der gør.

Læs også: 10 par afslører de klammeste og mærkeligste ting, de gør sammen

8. Festabe

I begyndelsen af jeres forhold kunne I sagtens tage nogle byture sammen. Men det var på den der romantiske lære-hinanden-at-kende-måde. Nu kommer du hjem og knækker tequilashots og baby bites fra 7-Eleven op, når du har været i byen med veninderne. Og du har det faktisk ikke dårligt med at være klam foran din kæreste. Det er alligevel meget rart, ikke?

Læs også: På DETTE tidspunkt af året har kærestepar mest sex