Gør denne ENE ting, og kom hurtigere over din eks

Foto/ Shutterstock

author
Liv Raahauge Frederiksen

I er gået fra hinanden, og du kan BARE ikke komme videre. Du er sikker på, at du ser ham over alt, og når du ikke gør, bliver du sindssyg ved tanken om, hvad han mon laver … Vi har alle været der. Breakups er forfærdelige, og det føles, som om du aldrig vil komme videre. Men bare rolig, du VIL komme dig over ham! Og nu er der gode nyheder, for ifølge Cosmopolitan kan du komme dig over din eks in no time ved at følge det her ENE råd.

Læs også: Hjælper rebound-sex dig med at komme over din eks?

Det er altid hårdt at gå fra en kæreste. OGSÅ selvom, det måske var DIN beslutning. Savnet til personen, du har mistet, og frygten for, at han eller hun allerede er kommet videre, når du stadig ikke kan tænke på andet end ham eller hende, er ulideligt. Derfor er det umuligt, IKKE at stalke på sociale medier, og beskeden klokken tre om natten, når du er på vej hjem fra byen, føles som verdens bedste idé.

Men det er faktisk det VÆRSTE, du kan gøre …

The no contact rule

Hvis du gerne vil hurtigt over din eks, skal du, ifølge dating coach Lee Wilson, helt cutte kontakten. Ingen beskeder eller opkald. OVERHOVEDET. Det er ikke nok, at du bare fortæller dig selv, at du godt kan lade være. Der skal skrappere midler til. Bloker din eks på alle sociale medier, og slet enhver måde at komme i kontakt med personen på. Du kan selv mærke, hvor længe en periode, det er nødvendigt at blokere din eks i. Men når du kommer videre, er behovet for at følge med i din ekskærestes liv slet ikke så vigtigt mere. Er tanken om at slette eller blokere din ekskærestes telefonnummer for good ALT for svært lige nu, så start med at ændre navnet i din telefon. Ændrer du for eksempel navnet til “Idiot”, så bliver du mindet om, hvorfor du ikke bør ringe op.

At følge The no contact rule er på ingen måde a piece of cake. Faktisk kræver det enormt meget viljestyrke og personlig beherskelse. Måske det ikke lykkes hverken første, anden eller tredje gang. Men hvis du kan holde ud og i sidste ende mestre kunsten, så er det vejen frem, når du vil slippe for kærestesorger.

Læs også: DENNE type breakup er den VÆRSTE