Lav den perfekte pakkekalender til kæresten

Vi præsenterer den perfekte pakkekalender til kæresten, der indeholder 24 minder

author
Emilia Jacobsen

Har du og kæresten aftalt, at I skal give pakkekalender i år? Det er aldrig helt let at finde 24 mindre gaver. Det er egentlig svært nok i forvejen at finde julegavEN, ikke? Derfor har vi et ret genialt forslag til en lidt anderledes pakkekalender til kæresten. Den kræver ikke særlig meget arbejde …

Læs også: 6 fyre afslører den værste julegave, de har fået af deres kæreste

24 små billeder og minder

I denne simple pakkekalender til kæresten skal du først og fremmest finde 24 billeder, som du eller I på en eller anden måde forbinder med et minde om hinanden. Det kan være billeder fra rejser, fra dates, fra begivenheder – ja, du ved nok selv bedst, hvilke billeder I har med gode minder. Billederne, du finder, skal du printe ud – for det er dem, der udgør pakkekalenderen.

Sådan laver du din pakkekalender til kæresten

Du kan sætte kalenderen op på flere forskellige måder. Du kan for eksempel hænge billederne op en efter en på en lang snor, som du hænger op et sted derhjemme. Få fat i nogle små klemmer, du kan sætte billederne fast på snoren med. Og vend billederne om, så det eneste, din kæreste skal gøre, er at vende dem dag efter dag i december.

Du kan også gøre det en smule mere avanceret. Pak billederne ind i gavepapir – ja, det er ikke det letteste, for udprintede billeder er meget flade, men det kan altså godt lade sig gøre. Skriv så numre på hvert billede – et til 24. Du kan jo lave en helt bestemt rækkefølge, der giver mening for jer. Måske du endda kan opbygge en hel historie med billederne, der bliver afsløret dag for dag. Tænk også gerne kreativt i, hvordan du kan skrive numre på “pakkerne” – skal det skrives med en guldtusch? Eller måske kan du finde nogle klistermærker med numre på?

Disse “pakker” kan så også blive sat på snor, så de er lige til at åbne og hænge tilbage igen på snoren, så billederne er synlige hele december. Og måske efterfølgende også?

Lav pakkekalenderen til en gave i sig selv

Pakkekalenderen kan i sidste ende sagtens fungere som en gave i sig selv. Altså, når alle billederne er blevet afsløret gennem december, kan pakkekalenderen bruges efterfølgende. Du skal købe en ramme som den på billedet nedenfor – det skal helst være en ramme til lærreder, fordi de har mere dybde. Sådan nogle rammer kan både fås i diverse supermarkeder som Bilka, men også i Søstrene Grene.

Ramme fra Bilka til 139 kroner.

Anyways, tag din ramme, og bind snore fra den ene side af rammen til den anden. Du må lige måle dig til, hvor mange billeder der kan hænge på hver snor, og altså hvor mange snore du kan hænge i rammen. Du ved jo, der skal være plads til 24 – så måske du kan få det til at passe med fem snore ovenover hinanden med fem billeder på hver snor (fire på den sidste snor). Eller måske fire snore ovenover hinanden med seks billeder på hver snor. Giver det mening? Hæng så billederne på snorene med små klemmer.

Ved at gøre det på denne måde har I nu en ramme med 24 minder i, som I kan hænge op et sted derhjemme. Så er det altså ikke KUN en pakkekalender til kæresten. Så får både du og kæresten faktisk noget ud af det. Det er da en sød idé, ikke?

Skal I have en lidt fræk jul i år? Så tjek disse fem frække julelege ud, der skal prøves af i sengen.