Mænd indrømmer: Disse typer piger er vi vilde med

Vi har spurgt seks søde mænd om, hvilke typer piger de er vilde med.

author
Anja Bruneskjold

Vi har allerede fået mændene til at svare på, hvordan vi scorer dem, og hvordan de synes, en pige skal se ud. Men nogle gange kan det godt være lidt svært at finde ud af, HVILKE TYPER piger de er vilde med. Og heldigvis er det nok, fordi der ikke er et entydigt svar. Det lader egentlig bare til, at mændene er vilde med søde piger. Så det er jo ret nemt.

Hun skal være nærværende

“Hvis hun i udgangspunktet bare er sød og venlig, er vi rimelig langt. Og så skal hun være nærværende – så er det også, som om kemien spiller lidt bedre.”

– Martin 22

Hun skal være åben

“En pige må gerne være intelligent, så der er noget at tale om. Det er også ret tiltrækkende, hvis hun er en udadvendt og åben type. Det er ikke fedt, hvis hun er lukket omkring sig selv.”

– Magnus, 19

Hun skal have humor

“Vi er nok alle sammen vilde med god humor og selvironi. Det er virkelig vigtigt, at hun kan grine af sig selv. Og så kan jeg godt lide, hvis hun virker interesseret og er åben.”

– Jakob, 18

Hun skal være afslappet

“Egentlig skal en pige bare være en sød og rar type. Jeg kan godt lide de typer, der er lidt mere afslappede. Hvis hun også er intelligent og har noget, hun interesserer sig for og går op i, er det helt klart et plus.”

– Philip, 25

Hun skal være positiv

“Jeg kan godt lide, når det, man ser udenpå, hænger sammen med det, man ser indeni. Og så er noget af det vigtigste, at man er positiv – og generelt bare sød. Hun skal helst ikke være for egoistisk og selvcentreret. Hvis man får lige så meget, som man giver, er det helt perfekt.”

– Mads, 22

Læs også: 10 mænd afslører: Vores største kropslige usikkerheder