Mænd indrømmer: Sådan scorer vi dig

Har du også tænkt over, hvordan mænd scorer os kvinder? Se her, hvad de siger.

author
Anja Bruneskjold

Vi har allerede hørt, hvilke piger mændene er vilde med – og vi har også ret godt styr på, hvordan de gerne vil  scores. Men hvordan er det mon den anden vej? Altså, hvordan mon mænd scorer OS? Umiddelbart lader det ikke til, at de har en eller anden særlig teknik, de bruger. Og fordi de måske er ret afslappede, så kan det altså godt være liiidt svært for os piger at lure, hvornår og hvordan mænd scorer os.

Jeg vil prøve at komme tæt på

“Jeg ville nok sørge for en eller anden icebreaker – måske byde hende på en drink. Herfra kan man jo så begynde at snakke lidt og vise interesse. Og så vil jeg prøve at se glad ud. Måske vil jeg også prøve at komme tæt på pigen med lidt berøring – men ikke så det bliver for meget. Bare sådan røre hende på skulderen for eksempel.”

– Martin 22 

Jeg vil lære hende at kende

“Jeg ville tale med pigen og prøve at lære hende bedre at kende. Det er nok relativt lige til, tror jeg. Hvis samtalen går godt, bliver det hele nok lidt mere hyggeligt, og så må vi se, hvad der sker.”

– Magnus, 19

Jeg vil finde noget, vi har til fælles

“Jeg prøver altid at finde et eller andet, vi har til fælles. Så kan vi snakke lidt om det … Jeg vil gerne vide, hvad hun går rundt og laver og sådan. Det er egentlig ret simpelt.”

– Jakob, 18

Jeg vil byde hende på en drink

“Når jeg skal score, så vil jeg selvfølgelig gerne i kontakt med pigen. Jeg tror bare, jeg vil prøve at snakke med hende. Og hvis det så går godt, så vil jeg måske byde hende på en drink.”

– Philip, 25

Jeg vil ikke spille sej

“Jeg har virkelig ingen opskrift. Men jeg vil i hvert fald prøve at vise, at jeg er interesseret og tale med hende. Det er ikke godt at spille kostbar. Men kan lige så godt bare vise det ordentligt, hvis man er interesseret. Jeg vil i hvert fald ikke spille sej – det er dumt.”

– Mads, 22 

Læs også: 7 kvinder afslører, hvad de tænker på, mens de onanerer