Mænd indrømmer: Sådan skal en pige se ud

Vi har talt med fem søde fyre, der alle afslører, hvordan en piges udseende skal være. Se bare her!

author
Anja Bruneskjold

Det er reeet forskelligt, hvordan fyrene mener, en piges udseende skal være. Og thank God for det! For hvor ville det være trist, hvis vi alle sammen så ens ud. Vi har snakket med fem søde fyre, som alle har ret forskellige bud på, hvordan en piges udseende KAN være.

1 Det hele skal spille sammen

“Selvom en piges udseende er det første, der springer i øjnene, er det ikke kun det, der afgør, om hun er tiltrækkende. Hvis man kun SER på pigen, så kigger jeg nok bare på, om det hele spiller sammen – hendes tøj, hendes ansigt og så videre.”
– Mads, 22

2 Hun skal have former

“Der er mange faktorer, der spiller ind for at en pige er tiltrækkende. Men jeg kan godt lide, når en pige har former. Ikke for tynd. Bare sund. Og så må hun gerne se naturlig ud – ikke aaaalt for meget makeup. Hun er smukkest, hvis det ikke bliver for malet.”
– Magnus, 19

3 En pige skal se charmerende ud

“Jeg kan bedst lide, når en pige ser naturlig og glad ud. Hun må gerne have makeup på, men hun behøver ikke. Jeg kan godt lide, når en pige ser charmerende ud og virker udadvendt. Hendes kropssprog gør ret meget for udseendet.”
– Jakob, 18

4 Hun skal have en frisk udstråling

“Hun skal have en sund krop. Og et kønt ansigt. Det er ret subjektivt, så der er ingen opskrift. Og så skal hun have en frisk udstråling.”
– Philip, 25

5 Hun skal helst se naturlig ud

“En pige må gerne gøre noget ud af sig selv. Det har ikke noget med makeup at gøre, hun må gerne bare se soigneret ud. Hun skal også helst se naturlig ud og have et glimt i øjet. Det gør bestemt heller ikke noget, hvis hun ser glad ud.”
– Martin 22

Læs også: 10 fyre afslører det frækkeste, en kvinde kan have på i sengen