HER møder du højst sandsynligt din kommende kæreste

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Er du single? Det er der faktisk flere grunde til, at det er fedt at være. Men hvis du alligevel godt kunne tænke dig at få en kæreste, skal du læse videre. Måske er du træt af at opleve det ene akavede Tinder-øjeblik efter det andet? Men bare rolig – det er nemlig et HELT andet sted, du skal kigge, når du møder din kommende kæreste. Det viser en ny undersøgelse ifølge Bustle.

Teknologifirmaet ReportLinker spurgte 550 mænd og kvinder i parforhold om, hvor de havde mødt deres kæreste. På de næste sider kan du se fordelingen af, hvor folk møder deres kærester henne. Og måske er du heldig, at du også møder din kæreste et af de mest populære steder.

Læs også: Se undersøgelsen, der afgør, om DU skal være single for altid

. Gennem venner: 39 procent

Yes, den er god nok. Det var hverken Tinder eller andre online dating-platforme, der tog førstepladsen. God, gammeldags en-til-en-kontakt er åbenbart stadig the way to go, når du møder din kommende kæreste. Der findes disse otte usagte regler mellem dig og din bedste veninde. Måske skulle den niende regel være, at hun skal hooke dig up med en af sine venner?

. På arbejde: 15 procent

Wow, det er mange procent. Synes du ikke? Men der er måske noget om snakken. I hvert fald, hvis man kigger på en helt anden undersøgelse, der viser, at virkelig mange kvinder fantaserer om at have sex med en kollega eller med chefen.

. I byen: 12 procent

Veninder, der drikker sammen, har det bedst sammen. Derfor er det da også en total no brainer, at du skal hive din BFF med i byen. Måske du møder din kommende kæreste? Hvis ikke kan I altid udfordre hinanden med disse 7 challenges, der er perfekte til en bytur med veninderne.

. Sport/fritid/hobby: 9 procent

Du møder sgu nok ikke din kommende kæreste, hvis du træner op til DM i hækling. Men det kan da være, at der er en sød fyr eller pige nede i fitnesscenteret? Så kan du med fordel prøve dig frem med disse 5 måder, hvorpå du kan score i fitnesscenteret.

. Dating apps og online: 8 procent

Er du lige så overrasket som os? Her gik vi og troede, at ALLE bare mødte hinanden over Tinder, Happn og så videre. Men nej, online dating ligger heeelt nede på en femteplads. Otte procent er dog stadig også noget – så måske skal du ikke slette din profil endnu? Bare sørg for, at du ikke skriver disse 8 nederen ting på din Tinder-profil.

. Gennem familie: 7 procent

Hvis du ikke regner med at møde din kommende kæreste gennem din familie, er vi HELT med dig. Jeg skulle i hvert fald ikke på blind date med mine fætres venner! Men måske hende din nice kusine har nogle venner, der kunne være noget for dig?

. På studiet: 6 procent

Den her kom altså også som noget af et chok. Er der ikke virkelig mange, der møder deres kæreste på efterskolen, i gymnasiet, på teknisk skole eller på den videregående uddannelse? Det troede vi. Det er da også bevist, at par, der er lige gamle, har det bedst sammen. Så måske du skulle prøve at se dig om efter en kæreste på biblioteket, hvis du studerer?

. Speed dating: 1 procent

Det KAN faktisk lykkes at møde sin kommende kæreste til speed dating! Okay, okay … Oddsene er måske ikke megagode. Men stadig – kunne det ikke være en challenge for dig og en singleveninde?

Nu skal det selvfølgelig ikke ALTID handle om, at man død og pine skal have sig en kæreste. Og hvis du har det lækkert med at være single, skal du bare nyde det. For der ér faktisk noget om snakken. Vidste du for eksempel, at en undersøgelse viser, at singlepiger faktisk er lykkeligst?