Ny undersøgelse: Par der drikker sammen, forbliver sammen

author
Rebeca Pons

At være i et forhold kræver hårdt arbejde. Før du ved af det, kører det hele på rutinen, og pludselig skændes I om opvasken. Men nu viser en undersøgelse, at I kan gøre noget for forholdet, så I forbliver sammen. Det bedste er, at det rent faktisk er noget, I højst sandsynligt godt kan lide at gøre i forvejen. Nemlig at drikke alkohol.

[banner]

Hvordan hænger dét lige sammen?

I skal selvfølgelig ikke bare drikke. Pointen er, at I skal drikke sammen. Det er det der ‘sammen’, der gør hele forskellen.

Folkene bag undersøgelsen fandt nemlig ud af, at de par der drikker sammen, får et stærkere og bedre forhold med tiden.

Læs også: Derfor er hotelsex godt for jeres forhold

4864 ægtefolk deltog i undersøgelsen, og de kom samtidig frem til, at det bedste for forholdet er, hvis det enten er begge parter, der drikker eller ingen af dem. I de forhold, hvor det kun er den ene part der drikker, fandt de ud af, at især kvinder ikke er lykkelige i denne type forhold. Så for at det er godt for forholdet, er det altså vigtigt, at det er jer begge, der drikker.

Pres ikke hinanden til at drikke

Hvis den ene af jer ikke har lyst til at drikke, skal I selvfølgelig ikke gøre det alligevel, bare fordi det er godt for forholdet. Der er det bedst, at den anden respekterer det, og venter med at drikke til sammen med vennerne. Men hey, det er hvad, de kommer frem til i undersøgelsen. Hvis det fungerer for jer, at det kun er den ene, der drikker, så fungerer det for jer – og så er den jo ikke længere.

De spurgte deltagerne, der havde været sammen i over 30 år, hvor mange gange de drikker sammen om ugen, og hvor mange gange det så medfører, at de bliver meget fulde, samt hvordan de har det som pa i situationen.

På baggrund af alle svarerne kunne de konkludere, at det havde haft en possitiv effekt på deres forhold, når de havde drukket sammen.

De er ikke helt sikre på, hvorfor det hænger sådan samen. Men ifølge Dr. Kira Birditt, er hendes teori, at par der laver flere ting sammen, også får et bedre forhold, og derfor forbliver sammen. I dette tilfælde er det alkohol, men mon ikke de også laver andre ting sammen?

Læs også: 6 måder I kan gøre jeres forhold stærkere på

Undersøgelsen skal selvfølgelig ikke ses som en opfordring til par om, at de burde drikke sig pisse stive hele tiden for at bevare deres forhold. De opdagede nemlig også i undersøgelsen, at tyve procent af mændende og seks procent af kvinderne i undersøgelsen havde problemer med alkohol.

Hvad kan du så bruge det til?

Se det som en reminder om, at dig og din kæreste burde huske at lave flere ting sammen. Det kan indebære alkohol, men det behøver det bestemt ikke. Måske det blot handler om at findes jeres ting? Og så kan det være alt fra at spille petangue, spille dart på den lokale til at hamre shots ned.

Kilde: LadBible