Par, der driller hinanden, har det bedst sammen

Oplever du, at din kæreste driller dig? Det er måske ikke en dårlig ting.

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Oplever du, at din kæreste driller dig? Så har din kæreste måske fat i den lange ende. Den amerikanske psykologiprofessor Dacher Keltner fra University of California har ifølge Bustle nemlig undersøgt en række kærestepar. Og han har fundet frem til, at de par, der driller hinanden, er bedre til at håndtere konflikter og højst sandsynligt ender med at være længere sammen end de par, der aldrig driller hinanden.

Så hvis din kæreste driller dig, skal du måske bare nyde det – og drille igen. Og udover, at I bliver længere sammen og er STJERNE gode til at håndtere konflikter, er der også andre grunde til, at det er fedt at drille hinanden lidt i parforholdet. Vi har samlet de 4 bedste grunde til, at det er godt, når dig og din kæreste driller hinanden, lige her:

1. Let your freak flag fly

Kan du godt lide at danse rundt med dine (rene) trusser på hovedet? Eller skal du altid lige stille flaskerne med etiketten udad, når du er i Netto? Så er du ikke alene – vi har nemlig alle sammen nogle skøre vaner. Og hvis din kæreste driller dig med dine vaner, er det bare godt. For det viser, at du er helt okay – også selvom du ikke er heeelt normal.

2. Intimitet

Hvis I driller hinanden med nogle lidt personlige ting, er det faktisk som at have en lille hemmelighed sammen. Og der er bare intet som inside jokes, der kan sætte skub i intimiteten. For det er kun jer to, der ved, hvad det handler om. Det er altså lidt hyggeligt.

3. Grineflip i massevis

Det er jo MEGAsundt at grine. Og på samme måde, som grineflip med veninden er det BEDSTE, så er humor altså også ret genialt i et parforhold. Ifølge en undersøgelse er humor faktisk på andenpladsen over de ting, piger OG fyre værdsætter mest i et forhold. Så dril I bare løs – så længe I griner sammen!

4. Gør de tunge ting lidt lettere

De fleste kærestepar har nogle kedelige ting, der bare aaaltid skal diskuteres. Stiller du tallerkenerne forkert i opvaskemaskinen? Spiller han for meget FIFA? Eller noget tredje, fjerde og femte? Så dril hinanden med det. Hvis I ikke orker at skændes, kan lidt drilleri om de tungere emner måske hjælpe jer mod en løsning.

. Men husk:

I skal begge synes, at det er sjovt. Jeres drillerier skal altid være kærligt ment, og I må ikke blive ondskabsfulde – for i værste tilfælde kan det ende i psykisk vold. Så dril gerne – men vær altid sikker på, at I begge forstår præmissen og synes, at det er sjovt.

Læs også: 5 skøre ting, du og din kæreste gør, når ingen kigger