Par, der er klamme sammen, er lykkelige sammen

Sådan kan I blive lykkelige sammen

author
Rebeca Pons

Ja, du læste rigtigt. Par, der er klamme sammen, er også lykkelige sammen. Hvordan hænger det lige sammen? Nu skal du høre. Det er faktisk meget simpelt.

Når I opfører jer klamt overfor hinanden, bliver I også mere tiltrukket af hinanden, og I vil begge føle jer mere forelskede end nogensinde. Det lyder måske ulogisk, men det er det faktisk på ingen måde.

Når du overøser din kæreste med en vulgær mængde kærlighed, vil I begge føle jer fuld af varme og glæde indeni. Det betyder også, at de par, der ikke er bange for at opføre sig åndssvage og klamme, også har formået at åbne sig helt op over for deres kæreste. De lever ikke længere i deres helt egen private lukkede boble. Det er altså et tegn på, at I er trygge ved hinanden, og det er meget positivt, når vi taler om parforhold.

Hvad betyder det for jeres forhold?

Når du og din kæreste opfører jer klamt foran hinanden, betyder det, at I er nået til et nyt stadie i forholdet, hvor I er trygge ved hinanden. Det gør jeres forhold til hinanden endnu tættere, og I knytter pludselig et nyt bånd til hinanden. Ja, det er utroligt, hvad en stor bøvs og ildelugtende prut kan gøre af positive ting for jeres forhold.

I får altså meget mere ud af forholdet, hvis I tør at være klamme foran hinanden. Så hold jer ikke tilbage, find jeres klamme sider frem, og lev lykkeligt til jeres dages ende.

LÆS OGSÅ: 10 par afslører de klammeste og mærkeligste ting, de gør sammen