Par, der kan snakke om lort sammen, er lykkelige sammen

En undersøgelse viser, at par, der kan snakke om lort sammen, er lykkelige sammen

author
Emilia Jacobsen

Det er simpelthen noget af det mest naturlige at lave nummer to på toilettet. Eller som vi ikke har noget imod at sige det: at lave lort. Hvorfor er det så egentlig så svært at snakke om lort sammen med andre? Måske har det noget at gøre med klamhedsfaktoren ved lort. Men hvis du og din kæreste snakker om lort sammen, er I faktisk lykkeligere end dem, der ikke gør det.

Lortesnak

Lortesnak er altså ikke for sjov. Vi ved godt, det måske ikke er verdens letteste emne at tage op foran kæresten, men det kan virkelig være rart at snakke lidt om. Nej, du behøver ikke direkte at fortælle din kæreste, hvordan din afføring ser ud eller lugter … Men bare det, at du kan sige til ham, at du skal ud at skide, eller at du nok kommer til at være lidt længere tid ude på toilettet, kan gøre underværker.

En undersøgelse viser nemlig, at de par, der kan snakke sammen om lort, og hvad der dertil hører, er lykkelige sammen. Det handler simpelthen om at være en anelse klamme sammen. For ingen skal lægge skjul på, at det da er lidt klamt at snakke om lort – men det betyder altså ikke, at det behøver at være nederen eller negativt. Tværtimod kan I sikkert få lidt sjov ud af det. I undersøgelsen viste det sig, at parrene, der delte deres klamme vaner med hinanden, havde lettere ved at være sig selv i hinandens selskab.

Så hvad får du ud af at snakke om lort?

Du viser jo faktisk, at du er helt afslappet omkring emnet og har tillid og selvtillid nok til at åbne op omkring det. Det vil også give dig en form for lettelse. Det er ikke sjovt at gå at undertrykke ting (høhø). Det ER faktisk ikke så slemt at snakke om, som du måske går og tror. Men du skal selvfølgelig ikke gøre det, hvis du virkelig ikke har lyst. Så længe du ved, at der SLET IKKE er noget galt i at snakke om lort med din kæreste.

Kilde: Rooster