Så lang tid går der, før piger tør prutte foran kæresten

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Er du en af dem, der ikke er heeelt vild med at prutte foran kæresten? Bare rolig. Du er på INGEN måde alene. I hver fald ikke, hvis man skal tro en artikel fra Woman’s Health.

Du kender det sikkert. I har ikke været kærester så længe. I skal spise sammen. Og så se film og hygge på sofaen. Alt er godt.
Pludselig begynder den spaghetti bolognese, I fik til aftensmad at rumstere rundt i maven. Du vil gerne slå en prut – men du tør ikke. Og sådan er der mange, der har det … Flere piger fortæller nemlig pinlige historier om dengang, de kom til at prutte foran kæresten. Men HVORFOR er det pinligt? Og hvor lang tid går der, før man ENDELIG tør slippe en lille vind foran sin kæreste?

Læs også: Par, der kan snakke om lort sammen, er lykkelige sammen

Så hvornår kan man prutte foran kæresten?

I princippet kan man jo hele tiden prutte foran kæresten. Der findes ikke et bestemt tidspunkt, der siger, at det NU er acceptabelt. Det er simpelthen noget, der er forskelligt fra par til par. Men … Alligevel viser en undersøgelse altså, at det der med at prutte foran kæresten alligevel ikke er så ligetil. Faktisk går der hele 10 måneder, før piger tør at prutte foran sin udkårne. Yes, den er god nok.
Måske tror du, at fyre er laaangt hurtigere til at bare at prutte løs. Men hvorfor skulle det egentlig være sådan? For ja, det viser sig da også, at det IKKE er anderledes for fyrene. De venter nemlig OGSÅ 10 måneder, før de prutter foran kæresten. Fyre og piger er simpelthen bare enige om, at den slags skal vente. Måske synes alle bare, at det er superpinligt.

Fyre tænder på prutter

Andre undersøgelser har ellers vist, at der er RET stor forskel på fyre og piger, når det handler om at prutte foran sin kæreste. Men den slags kan jo ændre sig hele tiden …

Og det er jo heller ingen hemmelighed, at der er er flere mænd end kvinder, der tænder på kærestens prutter. Så hvorfor er det, at kvinder ikke bare giver den gas (høhø) og prutter løs?

Læs også: Kærestepar, der gør denne ENE ting, er lykkeligst