Så mange fyre mener IKKE, at kys er utroskab

Der er virkelig mange mænd, der ikke mener, at kys er utroskab. Se bare, hvad denne undersøgelser siger.

author
Anja Bruneskjold

Det er ligegyldigt, hvordan man vender og drejer det … Utroskab er VIRKELIG ikke sjovt for den, det går ud over. Der er mange årsager til, at nogle vælger at være utro. Men hvor går grænsen overhovedet? Er det, når man har sex med en anden end sin kæreste? Det lader til, at det er ret individuelt, hvad folk mener. MEN! Det viser sig faktisk, at ret mange mænd IKKE mener, at kys er utroskab. Hvad mener du?

Hvornår er man utro?

Det er, som om de fleste mener, at det er utroskab, hvis man har sex med en anden bag sin kærestes ryg. Men måske render du rundt nu og er halvvejs utro, uden du er klar over det? Eller også har du været utro ved at kysse en anden? I en onlineundersøgelse fra BBC Radio 5 Live spurgte man lidt over 2000 englændere om deres syn på utroskab. Og det viste sig, at det langt fra er alle fyre, der ser det som utroskab, hvis du kysser med en anden – eller hvis de selv kysser med en anden.

I undersøgelsen kom det frem, at 73 procent af kvinderne mente, at kys med en anden end kæresten var utroskab. Men det blev også tydeligt, at kun 51 procent af fyrene mente det samme. Det er jo nærmest halvdelen af mændene!

Læs også: 5 årsager til, at nogle kvinder er utro

Ikke alle synes, at sex med en anden er utroskab

Måske forestiller du dig, at ALLE mener, at sex med en anden end sin partner er utroskab. For hvad er utroskab egentlig ellers? Sådan forholder det sig dog ikke. Det kan godt være, at mange ikke synes, at kys er utroskab. Men sex? Ifølge samme undersøgelse mener 94 procent af de adspurgte kvinder, at sex med en anden end partneren er utroskab. 89 procent af mændene mener det samme. Øhm, hvad mener de sidste 11 procent så?! Måske er det derfor, at så mange er utro …