Så mange mænd tænder på deres kærestes prutter

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Måske har du allerede tænkt over, hvorfor det på nogle områder kan være godt at prutte foran sin kæreste. Men har du overvejet, at nogle mennesker faktisk tænder på prutter? Det viser en undersøgelse – så den er god nok.

Den allerførste gang

Der er så mange ting, man gør for første gang, når man har fået en kæreste. Man kysser. Har sex. Møder hinandens familier. Og man prutter. Og selvom nogle måske tænker, det kan være lidt ulækkert, så er det faktisk heeelt normalt at prutte foran sin kæreste. Hvor mænd i gennemsnit prutter foran deres kæreste efter 6,5 måneder, gør kvinder det først efter 1,3 år. Der er altså ret stor forskel på på mænd og kvinder lige her … Men NÅR kærestepar prutter foran hinanden, er det faktisk et tegn på, at de føler sig trygge i hinandens selskab. Og så er det er jo pludselig cute.

Læs også: SÅ lang er en penis i gennemsnit

Nogle tænder på prutter

Selvom det ikke bør være sådan, så er der faktisk mange, der synes, det er pinligt at prutte foran sin kæreste. Men har du overvejet, at din kæreste muligvis tænder på prutter? For ja, det er der faktisk nogle, der gør. Samme undersøgelse viser i hvert fald, at hele 11 procent af de mandlige deltagere rent faktisk tænder på prutter, mens kun tre procent af de kvindelige deltagere gør.

Læs også: Par, der kan snakke om lort sammen, er lykkelige sammen