SÅ mange piger er forelskede i en anden end kæresten

Render du også nogle gange rundt og føler dig forelsket i en anden end din kæreste? Det er der VIRKELIG mange piger, der gør.

author
Anja Bruneskjold

Måske har du allerede hørt, at det der med at være forelsket i en anden er heeelt normalt. Men overrasker det dig alligevel ikke, at det er SÅ mange? Det drejer sig om hele 70 procent af alle piger. Whaaat!?? I hvert fald, hvis man skal tro en undersøgelse, som Men’s Health har skrevet om.

Er det helt uskyldigt?

Det lyder jo som VILDT mange piger, der går rundt og tænker på andre fyre eller piger end deres kæreste. Har du det også sådan? Det KAN være uskyldigt. Så selvom du har et crush eller er forelsket i en anden end din kæreste, er det altså langt fra sikkert, at du kommer til at handle på det. Og det er faktisk ret normalt at rende rundt og fantasere om andre end ham eller hende, du er i et forhold med. Du er altså slet ikke unormal, hvis du dagdrømmer om en sød kollega eller en god ven. Det er uskyldigt, så længe du ikke handler på det – hvis du kan mærke, at det er nok for dig KUN at fantasere.

Læs også: Sådan ved du, om du er halvvejs utro

NOGLE handler på at være forelsket i anden

Men faktisk er det ikke alle, der nøjes med bare at holde forelskelsen for dem selv. Fem procent af de piger, der fortalte, at de var forelskede i andre end kæresten, handlede faktisk på det. Det er ikke mange. Men det sker åbentbart alligevel for nogle … Samtidig fortæller det jo også, at hele 95 procent af pigerne faktisk IKKE handler på deres crush eller forelskelse. For mange af pigerne fra undersøgelsen er det nemlig ofte bare fysisk, når de forelsker sig i en anden. Og i den forbindelse fortalte de da også, at det var nok for dem eksempelvis bare at onanere og tænke på den person, der fyldte deres tanker.

Gælder det samme for fyre?

Umiddelbart er der ikke nogle undersøgelser, der endeligt beviser, at en fyr kan være forelsket i en anden end kæresten. Men hvorfor ikke? Det skulle da være VIRKELIG underligt, hvis det kun er piger, der render rundt og bliver forelskede, selvom de er i et fast forhold.

Læs også: Den VÆRSTE måde at blive droppet på