SÅ meget påvirker det jeres forhold, når han kalder dig ‘skat’

Det kan virkelig have stor betydning for dit parforhold, hvis I kalder hinanden kælenavne. Se bare, vad denne undersøgelse viser.

author
Anja Bruneskjold

Er du en af dem, der rynker på næsen, når kærestepar render rundt og kalder hinanden kælenavne? Det skal du måske bare lade være med. Det viser sig nemlig, at det ikke er helt dumt, hvis kærestepar kalder hinanden ‘skat’ og andre søde navne.

Det sker der, hvis I kalder hinanden kælenavne

I følge en undersøgelse er der noget, der tyder på, at det påvirker jeres parforhold positivt, hvis I kalder hinanden kælenavne. Lidt over 1000 mennesker deltog i en undersøgelse, hvor det blev HELT TYDELIGT, at kæresteforhold blev væsentligt bedre, hvis par kaldte hinanden for blandt andet ‘skat’.

Læs også: 6 regler, du kan følge, hvis du gerne vil have et åbent forhold

Bliver man ligefrem lykkeligere?

Ja, det lader altså til, at du og din kæreste er lykkeligere i jeres parforhold, hvis I kalder hinanden kælenavne. Det var i hvert fald, hvad svarene fra de 1026 mennesker mellem 20 og 71 år tydede på. De følte nemlig, at deres forhold var supergodt, og at deres relation var stærk. Et ældre studie fortæller da også, at kærestepar, der kalder hinanden ‘skat’ og andre kærlige navne, generelt bare er lykkeligere, end dem, der IKKE gør det.

Holdet bag undersøgelsen forklarer, at kærestepar, der kalder hinanden søde kælenavne, generelt har et stærkere følelsesmæssigt bånd til hinanden. Det betyder nemlig, at I sammen har udviklet jeres eget kærlighedssprog. Cuuute!

Læs også: 10 fyre afslører de sødeste ting, de har gjort for deres kæreste