SÅ vigtigt er det for jeres forhold, at din kæreste kan lide dine veninder

Find ud af, hvorfor det er vigtigt for jeres forhold, at din kæreste godt kan lide dine veninder

author
Annemarie Friis Persson

Har du en kæreste, ved du sikkert godt, hvor vigtigt det er for jeres forhold, at I laver ting hver for sig. Du ved måske også godt, at det er vigtigt for jeres forhold, at dine veninder kan lide din kæreste. Det er i hvert fald vigtigt for DIG. Men det er altså også ret vigtigt, at din kæreste kan lide dine veninder. Det viser en engelsk undersøgelse … Du vil helt sikkert blive overrasket over grunden!

… og hvis han ikke kan lide dem alle sammen, så overlever I nok også. Bare rolig, der findes undtagelser.

Læs også: Derfor kan dine veninder ikke lide din kæreste

En del af pakken

Undersøgelsen viser, at risikoen for, at du og din kæreste går fra hinanden, er dobbelt så stor, hvis din kæreste IKKE kan lide dine veninder, som hvis han eller hun GODT kan lide dem. Din kærestes opfattelse af dine veninder er altså vigtig for jeres forhold. Det kan nemlig påvirke, hvor lang tid jeres forhold varer. Kan din kæreste ikke lide dine veninder i løbet af det første år, I er sammen, er det slet ikke sikkert, at det varer evigt. Der er altså større chance for, at du og din kæreste bliver sammen i laaaang tid, hvis din kæreste er næsten lige så vild med dine veninder, som du er.

Vil du gerne blive længe sammen med din kæreste? Så skynd dig at introducere ham eller hende til dine veninder. Hvis du altså ikke allerede har gjort det … Og kryds så fingre for, at de kommer godt ud af det med hinanden.

Måske din kæreste allerede kommer godt ud af det med dine veninder. Måske har han eller hun slet ikke mødt dem endnu. Eller måske HAR din kæreste mødt dem – men kan ikke kan lide dem. Hvis din kæreste vil have dig, må han eller hun også tage dine veninder med. Det er ligesom en del af pakken.

To geniale råd

Når nu det er så vigtigt for jeres forhold, at din kæreste kan lide dine veninder, er det godt at vide, hvad du kan gøre, så det kommer til at ske. For der ER ting, du kan gøre. Heldigvis!

1 Tal godt om dine veninder

Du kan for eksempel snakke rosende om dine veninder. Selvom det nogle gange kan være fristende at læsse alle jeres problemer af på kæresten, så husk, at han eller hun ofte vil tage dit parti. Sviner du en af dine veninder til foran din kæreste, fordi du et kort øjeblik er irriteret på hende, vil din kæreste måske danne sig et forkert billede af din veninde. Og det kan vi ikke have. Så tal pænt om dine veninder – også selvom I ind imellem har problemer. Det KAN jo være vigtigt for jeres forhold.

2 Hold en fest

Du kan også holde begivenheder, hvor du inviterer både din kæreste og dine veninder med. Så har de nemlig mulighed for at bonde. De skal nok finde noget, de har tilfælles. Om ikke andet har de dig.

Læs også: Derfor er det vigtigt at holde fast i dine veninder, når du er i et forhold