Sådan er din kyssestil ifølge dit stjernetegn

author
Rebeca Pons

Er du egentlig god til at kysse? Hvad er din kyssestil? Det kan du finde ud af ved at kigge nærmere på dit stjernetegn. Klik igennem artiklen, find dit stjernetegn og bliv klogere på, hvordan du kysser.

Tvilling

Fødselsdag: 21. maj – 20. juni

Du er frisk på at prøve alt. Du keder dig hurtigt, så du kan godt lide at skifte mellem kyssestile, så det ikke bare er det samme igen og igen og igen. Du er uforudsigelig, og det er svært at følge med dig, men det er det, der gør det så spændende at kysse med dig.

Krebs

Fødselsdag: 21. juni – 21. juli

Du går meget op i location, når du skal kysse. Det betyder meget for dig, at det er det rigtige sted og på det helt rigtige tidspunkt, når du skal kysse med nogen. Du kan virke kræsen, når du skal kysse, men du ved bare, hvad du vil – og du vil ikke nøjes! Det er meget vigtigt for dig, at du er komfortabel, når du skal kysse. 

Løve

Fødselsdag: 22. juli – 22. august 

Du har en sprudlende personlighed, og du kender dit værd. Du vil derfor ikke nøjes med noget som helst. Du er ikke bange for at være åben og ærlig omkring, hvad du godt kan lide ved et kys. Hvis du gerne vil prøve noget, der er lidt mærkeligt, så bare prøv det. Bare husk at spørge din kyssepartner først, så han er med på ideen.

Jomfru

Fødselsdag: 23. august – 22. september

Du er virkelig genert, men derfor betyder det ikke, at du ikke er en god kysser. Du har tendens til at kysse blidt og langsomt, så du virkelig kan mærke øjeblikket. Du er virkelig romantisk, og det skal du bare embrace. 

Vægt

Fødselsdag: 23. september – 22. oktober

Du er lidt til den vildere side, når det handler om at kysse. Når du kysser, kan du godt lide at være kreativ og bruge dine hænder, så du kan røre ham. Du er gladest, når du kan kysse og røre ham samtidig. Du elsker at køre dine hænder gennem hans hår eller holde i hånd, mens I kysser. Du er generelt bare vild med fysisk kontakt. 

Skorpion

Fødselsdag: 23. oktober – 21. november

Du elsker store dramatiske kys. Du er en meget passioneret kysser, og du gør aldrig tingene halvt. Du er endda kendt for at være en god kysser! Woop woop!

Skytte

Fødselsdag: 22. november – 20. december

Du er meget kræsen, og du har meget høje standarder. Men det er ikke en dårlig ting, det betyder bare, at du ikke kysser hvem som helst. Når du kysser med nogen, er du meget energisk og begejstret i dit kys. 

Stenbuk

Fødselsdag: 21. december – 19. januar

Du er langsom om at åbne dig op, så du holder dig lidt tilbage i starten, når det drejer sig om kys. Din kyssestil er blid – især hvis du ikke kender personen særlig godt. Så snart du har åbnet dig lidt mere op, er du ikke bange for at vise dit sande jeg. 

Vandmand

Fødselsdag: 20. januar – 18. februar

Du kan godt virke lidt forvirrende. Vandmænd ved ofte ikke, hvad de vil have. Det er helt okay, men det er årsagen til nogle lidt skøre hookups engang imellem. Du har tendens til at blive grebet af en stemning, hvilket betyder, at du kysser meget intenst. 

Fisk

Fødselsdag: 19. februar – 19. marts

Du er meget følsom, og du kan ikke lide at lege med andres følelser. Hvis der er nogen, du har lyst til at kysse, er du ikke bange for at vise dem det. Når du kysser, giver du ham lyst til endnu flere kys. 

Vædder

Fødselsdag: 20. marts – 19. april

Du er ikke bange for at gå efter det, du vil have, når du er i byen. Det kan han mærke på din kyssestil. Du er altid den første til at make a move, og du er vild med at vise din partner, hvad det er, du har lyst til. Du er en vildkat!

Tyr

Fødselsdag: 20. april – 20. maj

Du er kendt for din udholdenhed, og det gælder også, når det drejer sig om at kysse. Du foretrækker nemlig at gå all in på en komplet make out session i stedet for små korte kys. Det er nemlig ikke din stil. Du elsker et kysse marathon.

 

Kilde: Gurl