Sådan kan du finde en kæreste

Kærlighed

Derfor er der stor chance for, at du finder en kæreste i sommerferien

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den juni 13, 2017

Hvis du er på jagt efter en kæreste, er sommeren det perfekte tidspunkt til dette. Sommerferien åbner nemlig en verden af muligheder, når det drejer sig om at finde en kæreste. Er du ikke helt overbevidst? Så læs her, hvorfor chancen for, at du finder en kæreste i sommerferien, er stor.

Sommeren er lig med sociale arrangementer

For det første er sommeren spækket med sociale arrangementer. Der er vildt mange arrangementer i byen, og du bliver inviteret til et hav af hyggelige grillaftener. Til alle disse arrangementer møder du en masse nye spændende mennesker – potentielt også din nye kæreste. Det siges, at den nemmeste måde at møde en potentiel kæreste er gennem venner, så vær åben over for dem, du møder, og hold dig ikke tilbage med at trykke ‘deltag’, når du bliver inviteret til arrangementer. Du ved aldrig, hvem til selskabet der kan blive din næste kæreste.

Folk er i bedre humør

Når solen titter frem, følger folks gode humør med. Hvad har det lige af betydning, når du skal finde en kæreste? Vi danskere er ikke kendte for at være særlig snakkesagelige. Hvis der er en fremmed, der taler til os, tror vi med det samme, at han er psykopat. Hvad hvis den fyr slet ikke var psykopat, men rent faktisk var en potentiel kæreste? Ja, det ville du aldrig finde ud af, for du tror jo, han er den næste Peter Lundin, bare fordi han siger hej. Det er åndssvagt. Når det bliver sommer, bliver vi i bedre humør, og det starter lidt sådan en kædereaktion og gør dig lidt mere åben og modtagelig over for fremmede. Så hvis ham fyren siger hej til dig, burde du bare go with the flow og se, hvad der sker.

På din rejse

Hvis du føler, at byen du bor i er helt tom for potentielle dates, skal du ikke blive fortvivlet. For nu nærmer sommeren sig, og du skal forhåbentlig snart på sommerferie. Hvem siger, at din kommende mand bor i Danmark? Det gør han ikke nødvendigvis. Du skal slet ikke frygte langdistanceforhold, det kan sagtens fungere, og hvem ved? Med tiden bor I måske i samme land.

Har du hørt om sommerkåd?

Du har sikkert hørt om forårskåd, men hvad med sommerkåd? Nej? Faktisk viser en undersøgelse, at du er mere liderlig om sommeren. Liderlighed hænger måske ikke nødvendigvis sammen med at finde the one. Men fordi du er max liderlig, er du på jagt efter dit næste knald. Det vil gøre dig mere åben over for fyre, og måske du så har en chance for at møde en fyr, der rent faktisk kunne blive til en kæreste?