Sådan kan du se, om din kæreste er utro

Er du også bange for, at din kæreste er utro? Måske skal du læse med her.

author
Anja Bruneskjold

Kan man virkelig se, om ens kæreste er utro? Altså, sådan på kropssproget for eksempel? Ja, det er der faktisk noget, der tyder på. Det er jo på INGEN måde sikkert, at din kæreste er dig utro, bare fordi du kan genkende nogle af disse ting. Men hvis du i forvejen render rundt og har en dårlig mavefornemmelse, kan det her måske bringe dig tættere på sandheden.

Kender du egentlig den mest almindelige årsag til, at ens kæreste er utro? Det kan du få svar på her!

1 Han beskytter sin telefon

Det er ikke, fordi man har ret til at kigge i hinandens telefon. Slet ikke! Men hvis din kæreste ændrer adfærd og gerne vil beskytte sin telefon på en anden måde end hidtil, kan det altså godt være et tegn på, at der er noget galt. Umiddelbart KAN det godt være, der er noget, han vil skjule. MEN! Tænk lige det hele igennem, inden du begynder at anklage ham for noget. Det kan jo være, han bare skriver med sine venner om vigtige og private ting, som slet ikke har noget med utroskab at gøre.

2 Han bliver nervøs

Hvis din kæreste bliver nervøs, hver gang du nævner hende den smukke og sjove kollega fra hans arbejde, kan det godt virke lidt underligt. Måske bliver han nervøs, fordi han ved, du ikke er såååå vild med, de arbejder sammen. Men det KAN også være, der faktisk er en grund til, at du hele tiden har haft det svært med, at de er kollegaer. Virker han nervøs, når hendes navn bliver nævnt?

Læs også: 10 personer fortæller, hvordan det ødelagde deres forhold, da de troede kæresten var utro

3 Hans kropssprog er lukket

Ofte er det sådan, at folk der er utro, inderst inde har dårlig samvittighed. Så hvis din kæreste er utro, er det faktisk ikke så underligt, hvis det afspejles i hans kropssprog. Måske holder han hele tiden afstand til dig? Måske vil han ikke rigtig røre dig? Der kan være mange måder at være lukket på. Det kan man nok bedst lure, hvis man ved, hvordan han plejer at være.

4 Han smiler til sin telefon

Ups. Det er nok ikke med vilje. Men hvis ikke hans bedste ven har sendt den sjoveste joke i verden, som din kæreste bare MÅ fortælle dig, er det ikke et særlig godt tegn. Igen; det er altså ikke sikkert, der er noget galt. Men det kan altså alligevel godt være tegn på, at han har fået en lidt særlig besked, som han godt ved, han ikke burde modtage.

Kilde: Popsugar