SÅDAN skal din kæreste se ud, hvis I skal være sammen for evigt

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Hvordan skal din kæreste se ud, for at du kan være sikker på, at I skal være sammen for evigt? Og skal han virkelig se ud på en helt bestemt måde? Ja, det skal han åbenbart. I hvert fald ifølge en undersøgelse – det skriver The Sun.

Hvis du synes, det lyder underligt, at din kæreste skal se ud på en bestemt måde, for at I kan være kærester for evigt, så er du ikke alene.
Det er godt nok ikke, fordi din kæreste SKAL have et bestemt udseende. Men ifølge undersøgelsen er der faktisk noget, der tyder på, at du, og alle mulige andre piger, faktisk er med til at bestemme. Men hvordan det?

Læs også: Sådan kan du se, om din kæreste er utro

Hele 8000 kvinder deltog i forsøget, hvor de fik vist en masse forskellige billeder af mænds ansigter. Herefter skulle kvinderne så vurdere, hvor attraktive mændene så ud. Og her blev det pludselig tydeligt, at mændenes skæg havde en ret stor betydning for kvinderne. For at vurdere om en mand for eksempel var oplagt som flirt eller kæreste, lagde kvinderne mærke til mændenes skæg.
Yes, det er åbentbart en ting. Måske ubevidst. Men det er stadig en ting.

Så hvordan skal en kæreste se ud?

Hvis du gerne vil have, at dit parforhold skal vare for evigt, så skal din kæreste se ud på en bestemt måde. Hvis du er kærester med en mand, skal han have skæg.
Egentlig var det ikke, fordi mændene uden skæg IKKE virkede attraktive på kvinderne. Men de glatbarberede mænd scorede bare ikke nær så højt, når de skulle vurderes efter at være en flirt eller et engangsknald fremfor en kæreste, der potentielt kunne være der for evigt.

OG! Da kvinderne blot skulle vurdere, hvilke mænd der helt generelt var attraktive, altså uden at tænke på noget som helst kæresteagtigt, så var det igen de skæggede mænd, der var de mest populære. Men ikke mænd med fuldskæg. Blot mænd med skægstubbe – både helt korte OG lidt længere stubbe var klart de mest attraktive ifølge kvinderne.

Læs også: 7 tegn på, I har knækket koden til at være geniale kærester