Hvordan sidder du, når du ser tv? 6 positioner, der afslører noget om dit parforhold

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Yes, der er naturligvis flere ting, der kan fortælle en masse om dit parforhold. Også ting, som du måske aldrig har tænkt over. Men kan det virkelig passe, at din siddeposition, når du ser tv, kan afsløre noget om dit parforhold? Jep, det viser en undersøgelse, skriver The Sun.

Læs også: 7 tegn på, at dit parforhold helt sikkert vil vare for evigt

Hvordan sidder du, når du ser tv? I sofaen? I lænestolen? Ligger du ned? Der er jo tuuusindvis af måder, du kan sidde på. Og særligt, hvis din kæreste OGSÅ vil se tv.

1 I sidder ikke sammen

Det er laaangt fra alle par, der sidder klods op ad hinanden, når de ser fjernsyn. Det behøver på INGEN måde at være et dårligt tegn, at I sidder hver for sig. Når du ser tv, kan det være, at din kæreste vil sidde i lænestolen ved siden af og læse en bog. Det indikerer måske i virkeligheden bare, at I er trygge ved hinanden.

2 Benene på den andens skød

Sidder du nogensinde sådan, når du ser tv? Eller … LIGGER du sådan? Med benene på kæresten skød? Det kan virke som en afslappende position … Men det kan altså også indikere, at personen med benene på den andens skød i virkeligheden har en eller anden form for magt i parforholdet. Det er den person, der er i kontrol og er den dominerende.
Det er selvfølgelig den mere alvorlige version. For det kan nemlig også bare betyde, at I er glade og trygge sammen. Her må du liiige mærke efter i maven.

Læs også: 8 fyre afslører, hvorfor de elsker at få ting op i numsen

3 Ved siden af hinanden – uden at røre

Det kan måske virke, som om man ikke er glade for hinanden. Men sådan er det faktisk langt fra. Bare fordi du ikke rører ved din kæreste, når du ser tv, betyder det ikke, at du ikke kan lide ham eller hende. I virkeligheden indikerer det bare, at I er trygge ved hinanden og slapper af i hinandens selskab.

4 Modsatte ende af sofaen

Hvis du sætter dig så langt væk som overhovedet muligt fra kæresten, når du ser tv, så er det ikke umiddelbart et godt tegn. I hvert fald ikke, hvis I førhen har været vant til at sidde tæt.
Denne siddeposition vidner måske om, at I ikke er så tætte, som I var tidligere.
Og det er endnu mere alvorligt, hvis I samtidig har krydsede ben. Så er I VIRKELIG langt fra hinanden – på alle planer.

Læs også: 3 overraskende ting, der afslører utroskab

5 I sidder helt tæt

Det kan virke reeet kærlighedsagtigt, hvis du sidder helt klistret til kæresten, når du ser tv. Men har han eller hun det meste af pladsen i sofaen? Det kan indikere en form for magt. Som om kæresten ligefrem EJER sofaen – og bestemmer.

6 I sidder tæt sammen – i midten af sofaen

Hvis I ved, at I allerede har knækket koden til at være de bedste kærester i verden, så sidder I sikkert også sådan sammen i sofaen. Helt tæt. I midten. I er lige, har lige meget plads og der er en ægte connection mellem jer.
Hvis I samtidig har hovederne lænet mod hinanden, er der slet ikke et øje tørt.

Læs også: 8 overraskende ting, veninder ikke fortæller hinanden om deres kærester