Det siger måden, I sover på, om jeres forhold

Sådan er det at sove sammen med sin kæreste

author
Rebeca Pons

Hvordan sover I, når du skal sove sammen med din kæreste? Det er ikke helt tilfældigt, det fortæller nemlig noget om jeres forhold. Find jeres stilling her, og se, hvad den betyder for jeres forhold.

Skeen

Kun en femtedel sover i denne stilling, der viser en dynamik, hvor den ene partner har en beskyttende rolle overfor den anden. Det er en kærlig, men stadig sexet stilling, der viser, at I stoler på hinanden.

Den løse ske

I ligger på samme måde som skeen, men med et mellemrum mellem hinanden. Denne stilling indtages, når forholdet modnes – ofte af par, der tidligere var fan af ‘skeen’. Den siger stadig: “Jeg har din ryg, og du kan regne med mig,” men den er ikke lige så seksuel, som den traditionelle ‘ske’.

Jagten

Denne stilling er ligesom skeen, men her er den ene rykket helt over i den ene side af sengen, mens den anden ‘er på jagt’ og har krøbet sig helt over til den anden. Stillingen kan betyde to ting. 1: Den, der bliver jagtet, vil gerne forfølges eller spiller ‘hard to get’. 2: Personen, der har trukket sig tilbage, vil gerne have mere plads.

Knuden

Denne intime stilling, hvor I er helt viklet ind i hinanden, er sjældnere end skeen. Den ses oftest efter sex eller i starten af et forhold. Nogle par holder fast i stillingen, men det ikke nødvendigvis en god ting, da det kan betyde, at I er alt for viklet ind i hinanden og alt for afhængige af hinanden.

Den optrevlede knude

Denne stilling starter i ‘knuden’, men I glider hurtigt ud af den. Tro det eller ej, men stillingen er et tegn på et stærkere forhold, end ‘knuden’ er. Stillingen er et kompromis mellem intimitet og uafhængighed, og den giver mulighed for at kombinere det bedste fra begge verdener.

Ryg-mod-ryg

Hvis I sover ryg mod ryg med luft imellem jer, så er det faktisk en god ting. Stilingen viser, at I er forbundet, og at I er selvsikre. Den viser både nærhed og uafhængighed i forholdet.

Ryg-kyssere

Når I sover ryg mod ryg, men uden luft imellem jer, er det også en god ting. Stillingen er mest almindelig hos par, der var været sammen i under et år. Den viser, at begge parter er afslappet og godt tilpas med hinanden.

Beskytteren

Denne søde stilling, hvor den ene hviler hovedet på den andens bryst, mens benene er viklet sammen, ses tit i nye forhold og af og til i genoplivede forhold. Det er en meget nær stilling, der skaber en følelse af beskyttelse. Der er en høj grad af tillid her, da stillingen har en forstærkende følelse af kammeratskab og beskyttelse.

Ben-knuset

Hvis din partner rører din fod eller prøver at vikle jeres ben sammen, betyder det, at de har brug for en seksuel eller følelsesmæssig forbindelse. Et par indviklede ben er også et tegn på, at I bare ikke kan få nok af hinanden. Stillingen betyder, at jeres liv er flettet sammen, at I fungerer sammen som et par. I afslutter sikkert hinandens sætninger, og I tager jer af hinanden.

Søstjerne

Hvis en af jer indtager søstjernepositionen og fylder det meste af sengen, betyder det, at personen har en tendens til at være egoistisk. Specielt hvis personen begynder at skubbe dig ud af sengen. Hvis dette sker i dit forhold, er det på tide at have en ærlig samtale. Den ene af jer er dominerende, mens den andet passivt ser på.

Fodnote

Man kan også se, hvem der dominerer forholdet ved at kigge på, hvor hovedet er, når I sover. Folk, der sover tæt på hovedgærdet, føler sig ofte mere dominerende og selvsikre, mens folk, der sover væk fra det, har tendens til at være underdanig og med lavere selvværd.

 

Kilde: littlethings.com