Singlepiger er lykkeligere end singlefyre på grund af denne ENE ting

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Slet Tinder, smid din lady shaver ud og aflys den der akavede blind date, din veninde har planlagt for dig i weekenden: We have some news. Har du også haft en idé om, at singlepiger bliver set på som sådan nogle lidt desperate typer? Og at singlefyre bare har det for fedt? Tænk igen. En undersøgelse viser nemlig, at virkeligheden ser HELT anderledes ud. For singlepiger er lykkeligere end singlefyre. Yes, den er god nok.

Læs også: 13 grunde til, at det er fedt at være single

Her er beviset

Vi ved allerede, at singlepiger er lykkeligere end alle andre. Og ifølge en undersøgelse fra Mintel ved vi nu også, at singlepiger er lykkeligere end singlefyre på grund af én bestemt ting. Det skriver Insider.

Ifølge undersøgelsen varr 61 procent af de adspurgte kvinder glade for at være single. Kun 49 procent af de adspurgte mænd kunne sige det samme. Men det vigtigste bevis på, at singlepiger er lykkeligere end singlefyre er, at 75 procent af kvinderne IKKE havde ledt efter en kæreste det sidste år. Og det samme tal for mænd lå altså en del lavere, nemlig på 65 procent.

Læs også: 10 ting, ALLE singler gør

Hvorfor vil vi være single?

Ifølge undersøgelsen er der én bestemt grund til, at singlepiger er lykkeligere end singlefyre. Og det er, at et heteroseksuelt forhold faktisk er MEGET hårdere for piger end for fyre. Piger bruger nemlig mere tid på huslige pligter end mænd. Og så bruger piger faktisk også mere tid på at tænke på og pleje vores følelsesliv.

Det betyder, at vi BÅDE laver mad, gør rent og er primus motor på at få forholdet til at fungere optimalt på følelsesfronten. Nåhja, og så bruger vi også mere tid på at se ud, som vi gør. We did NOT wake up like this, vel?

Singlepiger er altså lykkeligere, fordi de slipper for alt det hårde arbejde, der følger med, når man er i et forhold med en fyr. Og så er singlepiger faktisk også meget bedre til at være single end fyre. Piger er nemlig generelt bedre til at være sociale og have en masse tætte veninder.

Du kan altså godt pakke tanken, om at singlepiger er desperate og sørgelige, laaangt væk. For singlepiger er lykkelige og fabulous.

Læs også: Se undersøgelsen, der afgør om DU skal være single for altid