Stjernetegn: Denne fyr skal du kysse næste gang

se hvem, du i følge dit stjernetegn, skal kysse næste gang

author
Mathilde Brandborg

Vi har før snakket om, hvordan din kyssestil er i følge dit stjernetegn. Men hvis du går og undrer dig over, hvem du mon skal kysse næste gang, så kan det være, at du bliver overrasket. Det kan jo være lidt af en gåde, for der er mange at vælge imellem.

Dit horoskop kan være behjælpeligt her, for det afslører nemlig, hvem du bør kysse næste gang. Klik videre, og find ud af det.

Vædder

Fødselsdag: 21. marts – 19. april

Væddere er selvsikre, men elskværdige kvinder. De er klar på intense kærlighedsaffærer. Hvis du er vædder, så prøv at kysse en løve. De er lige så intense som dig, og I vil sammen få en romantisk affære.

Tyr

Fødselsdag: 20. april – 20. maj

Kvinder, der har tyren som stjernetegn, er meget sensuelle – og de vil gerne have nogle, som er det samme. Hvis du er tyr, bør du gå efter at kysse en skorpion. Det overrasker dig måske lidt, at det er dét stjernetegn, du skal kysse! Men skorpioner er meget passionerede og ved, hvordan de skal kysse rigtigt.

Tvilling

Fødselsdag: 21. maj – 20. juni

Tvilling, du er mega udadvendt, når det kommer til din seksualitet. Du burde prøve at kysse nogen, som er lige så udadvendt som dig med deres seksualitet. Du bør faktisk vælge at kysse en fyr, som også er tvilling.

Krebs

Fødselsdag: 21. juni – 22. juli

Krebs kan godt lide at virke udadvendte, men de er i virkeligheden meget generte og sensitive. De bryder sig ikke om at åbne sig for meget op. De har brug for at kysse nogen, som er lige så sensitive som dem selv, for eksempel en tyr. Disse to stjernetegn vil ikke blot føle en fysisk sammenhørighed, men også en følelsesmæssig.

Løve

Fødselsdag: 23. juli – 22. august 

Løver er flammende og heftige, og de vil gerne kysse nogen, som er lige så eventyrlystne som dem selv. Hvis du er løve, bør du prøve at kysse en vædder. Væddere kan udfordre dig til at gøre noget vildt!

Jomfru

Fødselsdag: 23. august – 22. september

Jomfruer virker meget rolige på ydresiden, men de har faktisk en meget intens personlighed. Hvis du er jomfru, burde du overveje at kysse en fisk. De er lidt gammeldags, så de kan lide at tage det helt roligt, men de vil bestemt ikke skuffe dig.

Vægt

Fødselsdag: 23. september – 22. oktober

Kære vægt, du har høje standarder, og du kysser ikke bare hvem som helst. Men ingen bekymring, du bør se efter en skytte at kysse med.

Skorpion 

Fødselsdag: 23. oktober – 21. november

Hvis du er skorpion, er du meget passioneret, hvilket gør dig ret glad for at kysse. Du burde prøve at kysse med en løve, som har en intens personlighed, der matcher din passion.

Skytte

Fødselsdag: 22. november – 21. december

Skyttepiger er kendt for at være meget charmerende. Men de er også ret kræsne, når det gælder det modsatte køn. Hvis du er skytte, vil du føle dig mest tiltrukket af vandmænd, fordi I begge to er meget frigjorte.

Stenbuk

Fødselsdag: 22. december – 19. januar

En stenbuk er en meget selvstændig kvinde. De behøver ikke at kysse nogen, men de vil rigtig gerne. De minder en del om tyren på det punkt. Dette vil gøre de to til et perfekt kyssepar.

Vandmand

Fødselsdag: 20. januar – 18. februar

Vandmænd er meget intellektuelle og er ikke bare klar på et kys, men også meget gerne på en lille debat efterfølgende. Når du skal kysse næste gang, så prøv med en tyr – du vil blive fascineret!

Fisk

Fødselsdag: 19. februar – 20. marts

Kvinder, der er fisk i stjernetegn, har let ved at omgås de fleste andre stjernetegn, men de er en smule lukkede, når det kommer til kærligheden. Hvis du er fisk, skulle du prøve at kysse med en løve. Løven vil være meget interesseret i din charme og din personlighed.

Kilde: gurl.com