STJERNETEGN: Det bedste kærlighedsråd til dig i 2019

Få et nyt kærlighedsråd her ifølge stjernerne

author
Emilia Jacobsen

Kunne vi ikke alle sammen bruge et nyt kærlighedsråd i ny og næ? Jo, også selvom det oftest er bedst at følge mavefornemmelsen. Nogle gange kan det altså bare være rart med et lille skub, så lad os se på, hvad dit stjernetegn egentlig fortæller dig om kærligheden i 2019.

Læs også: 5 kendte par afslører deres bedste kærlighedsråd

Stenbuk

Fødselsdag: 22. december – 19. januar

Du er meget disciplineret og kan til tider virke reserveret. I 2019 er det på tide, at du kommer lidt ud af din skal og viser, hvad der rent faktisk gemmer sig inde bagved. Du er nemlig en person fyldt med humor, og du er utrolig betænksom. Det skal verden da se! Så det bedste råd til dig er at droppe pessimismen og komme ud af din skal.

Vandmand

Fødselsdag: 20. januar – 18. februar

Du er en meget selvstændig og ærlig person, og derfor skal du i 2019 prøve at give lidt slip. Lad andre hjælpe dig. Det er supergodt, at du tror så meget på dig selv og rigtig gerne VIL selv, men det vil gøre noget rigtig godt for dig at give lidt slip.

Fisk

Fødselsdag: 19. februar – 20. marts

Du er utrolig uselvisk og sympatisk, og det er virkelig gode karaktertræk at have. I 2019 skal du bruge dem til din fordel. Det kan nemlig blive din tiltrækningsevne, hvis du virkelig viser, hvem du er. Din følsomhed kan til tider sætte en stopper for dit kærlighedsliv, men brug den i stedet til at give den gas med flirteriet. You can do it!

Læs også: 5 måder, du kan flirte med din kæreste på

Vædder

Fødselsdag: 21. marts – 19. april

Et nyt kærlighedsråd til dig for 2019 er, at du skal udnytte din eventyrlystne sjæl til at tage på dit livs rejser. Brug 2019 til at rejse en helt masse, og brug din modighed og selvsikkerhed til enten at finde eller pleje kærligheden udenlands. Det kan godt være, du har det med at være impulsiv en gang imellem, og at det ikke altid lige bringer noget positivt med sig – men det gør det i 2019, hvis du bruger egenskaben helt rigtigt.

Tyr

Fødselsdag: 20. april – 20. maj

Din varmhjertede og kærlige person spænder nogle gange ben for dig, når det kommer til kærligheden. Det er egentlig mærkeligt, ikke? Burde det ikke være omvendt? I 2019 finder du ud af, at det sagtens KAN være omvendt. Din jaloux side skal du nemlig lægge på hylden, og i stedet skal du benytte dig meget mere af den tålmodighed, du rent faktisk besidder.

Læs også: Tænker du sådan her, kan du blive mindre jaloux

Tvilling

Fødselsdag: 21. maj – 20. juni

I 2019 er det på tide at give din nervøsitet et spark ud til højre. Væk med den. Det er i hvert fald et nyt kærlighedsråd, du bør følge. Det er svært, det ved vi godt, men giv det et skud, så alle kan se din intellektuelle, livlige og skøre personlighed.

Læs også: Sådan kan du komme af med din usikkerhed

Krebs

Fødselsdag: 21. juni – 22. juli

Et rigtig godt og nyt kærlighedsråd til dig i 2019 er, at du skal holde lidt tilbage med klisterheden. Nogle mennesker ELSKER at være sammen hele tiden, skrive sammen hele tiden og bare generelt at klistre sig op ad hinanden, men det er langt fra alle. Vis i stedet din kærlige og sympatiske personlighed på helt andre måder.

Løve

Fødselsdag: 23. juli – 22. august 

Selvom du oftest er meget generøs og kærlig, har du altså også en lidt bossy side, der til tider dukker op. Brug den side i sengen i stedet for i hverdagen! Du er jo også kreativ og entusiastisk, og de egenskaber kan du altså sagtens bruge i samspil med din bossy side, hvis du altså holder det på madrassen.

Jomfru

Fødselsdag: 23. august – 22. september

Du har det med at være riiimelig perfektionistisk og kan godt lide at analysere alt. Det kan du sagtens bruge i dit kærlighedsliv, og det har du sikkert også gjort indtil nu. Men hvad med at prøve noget andet? Du kan for eksempel bruge din praktiske og beskedne side til at forberede en stor overraskelse til en, du holder af. Prøv det i 2019.

Vægt

Fødselsdag: 23. september – 22. oktober

Du skal helt klart udnytte din charme i det nye år! Et nyt kærlighedsråd til dig for 2019 er at være endnu mere romantisk, end du i forvejen er. Og så tænker du nok, ‘men kan jeg virkelig det?’ Ja da! Vi ved godt, du i forvejen er VIRKELIG romantisk, men det kan næsten aldrig blive for meget. Og det kommer til at smitte så meget af på folk omkring dig.

Læs også: 6 romantiske ting, du kan gøre for en fyr

Skorpion 

Fødselsdag: 23. oktober – 21. november

Skal vi ikke aftale, at du dropper alt, der hedder at holde på hemmeligheder i 2019? Du er en følsom og magtfuld person, der ved, hvad du vil – og det skal helt klart udnyttes på kærlighedsfronten i det nye år. Gå efter præcis det, du vil, og gør det helt straight up og ærligt. Så skal du nok komme langt.

Skytte

Fødselsdag: 22. november – 21. december

Din optimisme spænder nogle gange ben for dig, men det behøver den slet ikke. Brug den til din fordel og til at hoppe ind i et kærlighedsår med fuld fokus på glæde. Du er meget ærlig og ligetil, og hvis du bruger de egenskaber helt rigtigt, vil det komme dig til gode i 2019.

Læs også: Få de bedste kærlighedsråd fra fire par, der har været sammen i over 60 år