Dette stjernetegn er længere tid om at finde kærligheden

author
Rebeca Pons

Hvis du har været single længe og ikke forstår hvorfor, så kan du muligvis finde årsagen ved at kigge nærmere på dit stjernetegn. I hvert fald hvis du er stenbuk og altså har fødselsdag mellem den 22. december og 20. januar.

Åh nej, betyder det, at du bare er fucked i forhold til kærlighed, hvis du er stenbuk? Nej, ikke nødvendigvis. Mon ikke du kender en stenbuk eller to, der har en kæreste?

Men hvis du ikke selv kan finde kærligheden og er stenbuk, så er det måske årsagen.

Hvorfor er det så svært for dig at finde kærligheden?

Du har ikke mødt en potentiel kæreste, der passer til dine standarder, da de kan være ret høje for en stenbuk. Stenbukke går efter fyre, der er ambitiøse, og de elsker at date over deres niveau. Det lyder ret skidt, men med det menes der altså at date en person, der har adgang til alle VIP-stederne, og som andre folk opfatter som vigtig. Og for ikke at gøre det nemmere for dig selv kan du også tilføje stædighed, til noget du besidder ret meget af, og det hjælper jo ikke på det.

Du vil ikke nøjes, og du ønsker en kæreste, som du stolt kan vise frem. Du vil ikke nøjes med en flirt, da du vil have en fyr, du virkelig kan kalde din egen. Det er måske ikke så slemt, men det kommer sig af, at du har tendens til at være lidt besidderisk.

Men det er rent faktisk ikke det, der gør det svært for dig. Din måne befinder sig i Aquarius, hvilket betyder, at du elsker at gøre, hvad der passer dig, og at du ikke er afhængig af andre. Det kan derfor være svært at finde en kæreste, når du på den ene side vil have fuld kontrol over ham, men stadig gerne vil være fri til at gøre, hvad der passer dig.

Hvis du inderst inde ønsker en kæreste, er det derfor en god idé, at du prøver at finde en balancegang og en måde, hvor du kan gå på kompromis mellem de to sider af dig selv.

Hvordan får du så en kæreste?

Første skridt til at blive forelsket er at blive klogere på dig selv – hvilket vi forhåbentlig har hjulpet dig lidt med her.

Men for nu er det bedste måske, at du er single? Ellers havde du allerede haft en kæreste. Det er nemlig kun dig, der kan forme dit eget liv. Jep, det lød meget dybt. Men det er vel rigtigt? Gå efter det, du vil have, så skal det nok lykkes.

Kilde: EliteDaily