Pas på: Disse fyre er åbenbart ikke til at stole på

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Dating kan være lidt som russisk roulette. For du ved aldrig helt, hvilke fyre, der er til at stole på. Vidste du for eksempel, at der findes disse 4 farlige datingtyper, du skal passe på, når du vil date fyre? Nu viser forskning, at der faktisk også er en helt anden slags fyre, der ikke er til at stole på. Det skriver Cosmopolitan.

Læs også: De 8 VÆRSTE ting, du kan skrive på din Tinder

Stoler du på disse fyre?

Du lægger sikkert mærke til alle mulige ting hos den fyr, du dater. Måske er du enig i, at piger specielt lægger mærke til denne ENE ting, når vi tjekker fyre ud? Men jeg vil vædde med, at du aldrig har overvejet, at du skal holde øje med denne ting.

Et hold akademikere på UC Riverside universitetet i USA har studeret sammenhængen mellem fyres ansigter og deres personligheder. De kiggede på fire forskellige studier, hvor mellem 131 og 207 personer blev brugt.

Her blev der fundet frem til, at fyre med brede ansigter ikke er til at stole på. Jep. Brede ansigter. Altså ansigtets bredde-til-højde-forhold, hvis du var i tvivl.

De fire studier pegede på, at fyre med brede ansigter har en tendens til at være mere aggressive, bedrageriske og altså ikke til at stole på. Og med den nye rapport blev der samtidig udledt, at fyre med brede ansigter også er mere egoistiske.

Meeen …

Nu skal denne undersøgelse måske nok tages med et gran salt. For hvad med alle de overvægtige fyre, der måske har lidt ekstra bredde på ansigtet? De er vel ikke ALLEsammen nogle værre nogen?

Hvis du allerede dater en fyr, der har et lidt bredt ansigt, men som er en sweetheart, skal du nok bare se bort fra dette studie. Men det skader jo aldrig at være på vagt, når du kaster dig ud i dating-poolen. Du ved sgu aldrig, hvad du får hevet med hjem.

Læs også: 10 datingregler, der er så åndssvage, at du burde bryde dem