Tænker du sådan her, kan du blive mindre jaloux

Lær at undgå jalousi ved at se tingene fra andre vinkler

author
Søs Lytjohan

Jalousi er supernederen. Det kan ødelægge et forhold helt. Selvom vi godt kender konsekvenserne af at være jaloux, så er det alligevel svært at styre. Der er især fem typiske situationer, der kan få jalousien til at ulme. Og så er det her, vi kommer på banen med hjælp. Vi har linet de fem situationer op og forklaret, hvad du i virkeligheden bør tænke. På den måde kan du lære at undgå jalousi, og det vil gøre jeres forhold meget bedre.

Andre må gerne give din kæreste komplimenter

Det er helt i orden, hvis der er andre, der siger, at de synes, din kæreste er vildt sød, og at han ser ret godt ud. Du burde blive glad for at høre det. For tænk, at denne lækre og helt vild søde fyr er vild med dig. Altså, du kan jo godt forstå ham, men hvor heldig har man lige lov til at være? Kærlighed handler blandt andet om kemi, og I har en helt særlig kemi sammen. Det bliver du kun mindet om, når andre giver ham komplimenter.

Han må gerne danse med andre piger

Et dansegulv kan være et helt vildt intimt sted – og du har ligesom set din del af folk, der bare går all in derude. Men inderst inde ved du helt sikkert også, at det er et sted, hvor man har det sjovt, og der ikke altid er massiv flirting til stede. Bare fordi man danser, griner og har det sjovt, så er det ikke, fordi man flirter amok. Så når du ser din kæreste danse med en anden, så nyd i stedet at se din kæreste have en rigtig sjov aften, og glæd dig til at gå hjem med en fyr, der er i godt humør.

I kan lave ting hver for sig

Det er fantastisk at bruge meget tid med sin kæreste, men det er også sundt for jer som par og dig som menneske at bruge tid med venner og veninder – alene, uden din kæreste er med. Så kan I nyde at være sammen med andre mennesker, der giver jer energi, og glæde jer til at se hinanden igen. Og når han er sammen med sine venner, så lad ham være det. Lad være med at skrive til ham hele tiden og spørge, hvad han laver, og hvor de er henne nu. Det kan drive ham til vandvid. Nyd i stedet, at du får en fyr hjem, der har glædet sig til at se dig igen.

Han må gerne have veninder

Det er da bare dejligt, at han har veninder. Det betyder jo bare, at han bedre kan forstå piger (og herunder dig), og at han ikke er en eller anden akavet fyr, der ikke kan sætte sig ind i dine problemer og tanker, du har. Nej, du har en dejlig fyr, som andre mennesker også synes er megacool. Det skal du være glad for. Tænk, hvis andre synes, han var en meganar – det ville være ret nederen.

Han må gerne sige, at Mathilde Gøhler er for lækker

For du ved jo godt, det ikke betyder, at han ville stikke af med hende, hvis hun gik forbi jer på gaden. Og hey, du synes måske også at Christopher er pænt nice, men det betyder jo ikke, at du vil skifte din kæreste ud for ham. Summa summarum er, at bare fordi han synes, andre er piger lækre, betyder det ikke, at han ikke synes, du er lækker. Og han siger en masse andre ting om dig, som han elsker ved dig. Så tag bare en slapper, og nyd, at din kæreste sætter dig højt på hotness-skalaen.