Kærlighed

Tegn på at du er en dårlig kæreste

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den august 17, 2016

Det er ikke en undskyldning, at det bare er noget, vi piger gør – det er stadig ikke okay! Hvis du ønsker jeres forhold skal holde, burde du revurdere, om det er smart at gøre følgende ting. Hint: Det er det ikke. Så er du nemlig lidt en dårlig kæreste.

Du prøver at gøre ham jaloux

Du har prøvet at være så sur på din kæreste, at du hævnede dig ved at gøre ham jaloux. Men det er ikke særlig modent, og er aller mest dumt, for hvad er det, du vil opnå med det? Hvis du tror, at han vil tigge om din kærlighed og om tilgivelse, kan du godt tro om igen. Han bliver højst sandsynligt bare rigtig sur.

Du blander din veninde ind i jeres skænderi

Nogle gange er det nødvendigt at få en andens synspunkt, men i virkeligheden er det kun dig og din kæreste, der virkelig forstår, hvad diskussionen handlede om. Derfor ender du bare med at udstille ham, fordi du fortæller diskussionen ud fra dit synspunkt, og det er ikke fair.

Du er dobbeltmoralsk

Nå, må din kæreste ikke have veninder? Du har bare glemt den detalje, at du selv har virkelig mange drengevenner. Det er på ingen måde okay. Generelt er det en virkelig dårlig idé at sætte begrænsninger for hinanden – det er ikke et sundt forhold.

Du ignorerer ham

En ting er at tage en tænkepause for at køle ned, det er helt okay. Noget andet er, hvis du bevidst ignorerer ham bare for at få din vilje – det er ikke okay. Du bliver nødt til at fortælle, hvad du føler, for at I kan finde ud af tingene.

Du deler alt med dine veninder

Hvad der sker mellem dig og din kæreste er en privat sag, så når du fortæller noget pinligt, der skete for ham i sengen til din bedste veninde, udleverer du ham fuldstændig. Tænk hvis han gjorde det samme mod dig? Gisp!

Du læser hans SMS’er

Det kan godt være, det er fristerende, men derfor burde du alligevel stoppe dig selv. Uden tillid i et forhold har I ingenting, og det vil aldrig være okay, at bryde den tillid, for at tjekke hvad din kæreste laver. Hvis du er overbevist om, at han skriver med andre piger, så konfronter ham i stedet.

Mere om