6 ting, du gør mod din kæreste, der IKKE er okay

Foto/ Shutterstock

author
Rebeca Pons

Du gør ikke tingene bevidst, eller måske gør du, men du er nok uvidende om, at det faktisk ikke er heeelt okay. For tingene føles nemlig så uskyldige … Men selvom noget føles uskyldigt, betyder det ikke, at din kæreste ikke bliver sur og ked af det over det. Og hvis du er en god kæreste, så ønsker du selvfølgelig ikke at såre din kæreste bevidst. Derfor burde du også revurdere, om det er smart at gøre de her seks ting.

Læs også: DENNE almindelige type parforhold er i virkeligheden en af de værste

1. Du prøver at gøre ham jaloux

Du har prøvet at være SÅ sur på din kæreste, at du hævnede dig ved at gøre ham jaloux. Men hvad er det lige, at du ønsker at opnå med det? Hvis du håber, at han vil tigge om din kærlighed og tilgivelse, kan du godt tro om igen. Han bliver højst sandsynligt bare rigtig sur og ked af det, og så ender I helt sikkert bare med at skændes endnu mere.

2. Du blander din veninde ind i jeres skænderi

Nogle gange er det nødvendigt at få en andens synspunkt, men i virkeligheden er det kun dig og din kæreste, der virkelig forstår, hvad diskussionen handlede om. Derfor kan du hurtigt ende med at udstille ham, fordi du fortæller diskussionen i vrede ud fra DIT synspunkt. Det er ikke helt fair. Selvfølgelig skal du snakke med din veninde, om hvad der går dig på, men overvej lige først, hvordan du præsenterer det åndssvage skænderi.

Læs også: 7 ting i dit forhold, som du ALDRIG må dele med dine veninder

3. Du er dobbeltmoralsk

Nå, må din kæreste ikke have veninder? Du har bare glemt den detalje, at du selv har virkelig mange drengevenner. Det er på ingen måde okay, og du er ikke en særlig god kæreste, når du laver sådan et nummer. Generelt er det en virkelig dårlig idé at sætte begrænsninger for hinanden – det er ikke et sundt forhold.

4. Du ignorerer ham

En ting er at tage en tænkepause for at køle ned, det er helt okay. Noget andet er, hvis du bevidst ignorerer ham bare for at få din vilje – det er ikke okay. Du bliver nødt til at fortælle, hvad du føler, for at I kan finde ud af tingene.

5. Du deler ALT med dine veninder

Hvad der sker mellem dig og din kæreste, er en privat sag … Så når du fortæller noget pinligt, der skete for ham i sengen, til din bedste veninde, udleverer du ham fuldstændig. Tænk, hvis han gjorde det samme mod dig? Gisp!

6. Du læser hans SMS’er

Det kan godt være, det er fristerende, men derfor burde du alligevel stoppe dig selv. Uden tillid i et forhold har I ingenting, og det vil aldrig være okay at bryde den tillid for at tjekke, hvad din kæreste laver. Hvis du er overbevist om, at han skriver med andre piger, så konfronter ham i stedet.

Læs også: Sexet bucket list: 20 frække ting, du skal prøve med kæresten