4 tidspunkter, hvor der er størst risiko for, at han er utro

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Der kan naturligvis være flere årsager til, at din kæreste er dig utro. Men måske du skulle bide særligt mærke i disse fire tidspunkter i livet? For ja, det er nemlig tidspunkter, hvor der er størst risiko for utroskab. En undersøgelse viser, hvor gamle fyre oftest er, når de har sidespring. Det skriver Men’s Health.

Læs også: Kvinde afslører tydelige tegn på kærestens utroskab

Der er flere ting, der afslører, om din kæreste er dig utro. Måske kan du TYDELIGT se de i hans ansigt. Eller også fortæller han dig måske DISSE løgne igen og igen. Men måske skulle du i virkeligheden prøve at tænkte lidt mere over, hvilken alder din kæreste har. En undersøgelse viser nemlig, at der særligt er fire tidspunkter i livet, hvor der er størst risiko for utroskab.

Læs også: 3 overraskende ting, der afslører utroskab

Det handler om alder

Måske lyder det lidt underligt. Men der er faktisk fire forskellige aldre, hvor fyre har større tendens til at være utro. Og fælles for disse aldre er, at de er i slutningen af et årti. Så … Der er faktisk størst risiko for utroskab, når han er 19, 29, 39 og 49 år. Flere undersøgelser viser, at mange mennesker kan begynde at opføre sig anderledes, når de nærmer sig en rund fødselsdag. Det handler om, at mange føler sig pressede. Men over hvad? Noget tyder på, at det handler om livskriser. Måske er man ikke det sted i livet, man havde håbet på ved en bestemt alder. Eller måske er der ting, man synes, man mangler at opleve. Det kan godt være lidt vanskeligt at sige, hvilken krise der helt præcist ligger bag. Men det får i hvert fald nogle fyre (og måske også piger?) til at gå bag ryggen på deres partner og være utro.

Læs også: 10 personer indrømmede deres utroskab: Det skete der efterfølgende