5 ting, din kæreste tror, du gør for HANS skyld

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Selvfølgelig er der ting, du gør for din kærestes skyld. Og det er da også helt fint – og virkelig sødt. Men der er da helt sikkert også ting, du gør for DIG. Ting, som han helt sikkert tror, du gør for hans skyld.

Læs også: 3 ting, I skal gøre hver aften for at blive bedre kærester

1 Når du går med makeup

Det KAN godt være, at du nogle gange gerne vil se lidt ekstra godt ud for hans skyld – og derfor også gør dig lidt ekstra umage med makeuppen. Men oftest tager du jo nok makeup på for din EGEN skyld. Og sådan skal det jo også være … Men han må da gerne bare tænke, at du gør det for hans skyld. Eller hvad?

3 Når du spiller PlayStation

Niks, det er altså ikke kun fyre, der elsker PlayStation og computerspil. Så selvom han måske tænker, at du gør det for hans skyld, så er det altså SLET IKKE tilfældet. Hvis du spiller PlayStation, er det jo nok, fordi DU godt kan lide det.

Læs også: Kærestepar med et fantastisk sexliv har DENNE ting til fælles

3 Når du tager selfies

Neeeej … Det der med at tage selfies handler jo ikke om, at du vil tage et lækkert billede for hans skyld. Det gør du jo for din egen skyld. Måske ELSKER du bare at tage billeder … I hvert fald har det højst sandsynligt intet at gøre med din kæreste.

Læs også: 5 af de VÆRSTE hemmeligheder, du kan skjule for din kæreste

4 Når du vil ændre noget ved dig selv

Selvom alle naturligvis er helt perfekte, som de er, så er der altså mange, der føler anderledes. Måske kender du det endda selv ..? Men faktisk har det oftest ikke noget at gøre med kæresten. Det er for vores EGEN skyld, at vi overvejer at ændre ting ved os selv. MEN! Hvorfor er det overhovedet, at vi ikke bare kan elske os selv, ligeså meget som vores kærester elsker os?

5 Når du går op i sport

Mange piger elsker sport. Yes, – det ved du. Men hvorfor er det, at fyre nogle gange tror, at vi ser fordbold for DERES skyld? Det KAN da godt være, at det er sådan NOGLE GANGE. Men altså … Come on. Man kan altså ikke have patent på at være vild med sport.

Læs også: 6 ting, du gør mod din kæreste, der IKKE er okay