Ting, du tror, fyre synes er attraktive, men som faktisk ikke passer

Foto/ Shutterstock

author
Liv Raahauge Frederiksen

Du kender måske allerede nogle af de ting, som fyre IKKE finder tiltrækkende ved piger. Faktisk har vi piger RIGTIG mange ideer om, hvad fyre synes er attraktivt. Men har du nogensinde overvejet, om det virkelig passer? Flere undersøgelser viser, at en lang række af vores ideer om, hvad fyre vil have, slet ikke er holder stik. Det skriver The List endda flere steder.

Læs også: DENNE type undertøj elsker fyre, når piger har på

Hvad du tror fyre gerne vil have …

Du må ikke ligne hans forældre

Har du også hørt, at fyre bliver skræmte, hvis en pige ligner deres mor? Ifølge videnskaben passer det slet ikke. Tværtimod har en række forskere faktisk fundet ud af, at hvis du har samme højde, hår- og øjnefarve som hans mor, vil en fyr være mere tiltrukket af dig.

En hæs, sexet stemme

Især i film har sexede kvinder ofte en hæs stemme. Men er det, hvad fyre gerne vil have? Nej! Faktisk ikke. Videnskaben har talt og kommet frem til den modsatte konklusion. Nemlig, at mænd foretrækker kvinder med en lysere stemme i et højere toneleje.

Du skal kunne få ham til at grine

For de fleste mennesker er humor vigtigt hos en partner. Der er dog bare forskel på, hvad mænd og kvinder mener med dette. Fyre, som siger, at en pige med humor er attraktiv, mener ikke, at pigen skal kunne få dem til at grine. Tværtimod tiltrækkes de af piger, som griner af deres jokes.

Læs også: Flirt, date eller kæreste: HER er den perfekte date til jer

Hvad fyre faktisk finder attraktivt …

Forhåbentlig har vi aflivet nogle af myterne om, hvad fyre finder attraktivt. Der er selvfølgelig nogle ting, som fyre elsker ved pigers udseende. Men faktisk viser undersøgelserne, at mange andre ting er MEGET vigtigere. For eksempel:

Venlighed

Med venlighed kommer man langt. OGSÅ i forhold til det med fyre. Undersøgelser har vist, at venlighed er en meget vigtig faktor, når en fyr leder efter en kæreste. Så en pige, der er venlig, vil blive opfattet mere attraktiv.

Positiv personlighed

En positiv attitude skader jo aldrig. Men faktisk har et studie vist, at for mænd er positivitet vigtigere end udseende. I hvert fald i den henseende, at en positiv personlighed kan påvirke en fyrs opfattelse af en piges udseende. Viser du fyre din positive side, vil han ofte finde dig mere attraktiv.

Vise interesse

Der er faktisk også en ting, du kan gøre, som får fyre til at finde dig mere attraktiv. Hvis du viser din date, at du er interesseret og lytter til ham, så vil de fleste fyre finde dig mere attraktiv. Det handler især om dit kropssprog og bevægelser. Her kan det være en god ide at læne dig mod din date, smile, og holde øjnekontakt.

Vi håber, at du er blevet lidt klogere på de der dejlige fyre. Hvis du virkelig gerne vil score dit hjertes udkårne og har brug for flere råd, så kan du jo prøve nogle af de her tips, som får dig til at virke mere tiltrækkende.
I bund og grund skal du huske, at du er dejlig, som du er. Kun en fyr som kan se det, har fortjent dig.

Læs også: 6 tegn, der afslører, at din date er vild med dig