3 ting, piger foretrækker ved en kæreste

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Det er naturligvis individuelt, hvad vi piger elsker allermest ved fyre. Men der er alligevel tre ting ved fyre, som piger VIRKELIG er vilde med. Det viser en undersøgelse lavet af Planet Fitness, skriver Men’s Health.

Læs også: Her elsker kvinder, når mænd har hår

Du ved måske allerede, at mange piger er helt vilde med fyre, der har skæg. Og måske har du det endda selv sådan. Det kan også være, at du har en helt klar holdning til, hvilken kropstype der er mest tiltrækkende. Men hvad med personligheden? Der er især tre ting ved fyre, som mange piger elsker. Særligt, hvis en fyr skal ende med at blive til en kæreste.

I undersøgelsen, hvor både fyre og piger deltog, var hele 92 procent enige om, at det var vigtigere med en nice personlighed i stedet for en nice krop. Yes, så langt så godt. HELDIGVIS! Men hvilke ting foretrækker piger så ved fyre? Det handler om tre ting ved personligheden.

Læs også: 7 ting, din kæreste elsker, du gør

1 Masser af humor

Det lader til, at det vigtigste er humor. Og det lyder da heller ikke helt skidt. Hvem vil ikke gerne have en kæreste, der er sjov og har masser af skøn humor? Vi melder os på holdet.

2 En positiv attitude

Positivitet er jo altid en dejlig ting. Og særligt, hvis man selv render rundt med en nej-hat. Positive mennesker skaber godt humør og generelt gode vibes.

3 Et åbent sind

Åbenhed generelt er skønt! Men det er bare ikke altid, at det er lige nemt for alle mennesker bare sådan at åbne sig op. Det er dejligt, når det sker. Og mennesker med et åbent sind er dejlige at være sammen med.

Selvom ovenstående personlighedstræk er nogle, som mange piger VIRKELIG elsker ved fyre, så er det naturligvis ikke de eneste ting, der er vigtige. Mange af pigerne fra undersøgelsen var nemlig enige om, at en kæreste også gerne må være støttende og opmuntrende.

Læs også: Mænd indrømmer: Sådan skal en pige se ud