Undersøgelse: Disse egenskaber sætter fyre størst pris på hos kvinder

Hvad elsker fyre ved piger? har du også stillet dig selv det sprøgsmål? Denne undersøgelse giver dig svaret.

author
Emilia Jacobsen

Åh ha, hvad elsker fyre ved piger? De er jo aldrig rigtig til at finde ud af de fyre, vel? Måske er det heller ikke altid meningen, vi skal finde ud af dem. Måske skal vi bare følge den naturlige gang, og se, hvad der sker. Derfor kan det dog være meget rart bare en gang imellem at vide, hvad de egentlig tænker. Så lad os se på det.

Læs også: Mænd indrømmer: Disse typer piger er vi vilde med

Ærlighed og humor

En undersøgelse viser, at ærlighed faktisk er den egenskab, både mænd og kvinder sætter størst pris på ved det andet køn. Så ja, det er altså noget, fyre elsker ved piger. Det viste sig nemlig, at ærlighed er vigtigt, for at et forhold overhovedet kan eksistere. Vi ved jo egentlig også alle sammen godt, at det inderst inde aldrig kan betale sig at lyve – det kommer man ikke langt med. Og det beviser undersøgelsen altså også ved, at det er den største prioritet hos begge køn.

Mens 30 procent af fyrene prioriterede ærlighed højest, er det humor, der bliver sat næststørst pris på. Men vi kvinder er jo også virkelig sjove – så det er da ikke noget problem.

Top fem egenskaber

Så hvad elsker fyre ved piger? Der er særligt fem egenskaber, der er vigtige: ærlighed, humor, tillid, loyalitet og omsorg. Og undersøgelsen viste da også, at det er de samme fem egenskaber, en kvinde sætter pris på ved en fyr, blot i rækkefølgen: ærlighed, loyalitet, omsorg, tillid og humor. Mon du har det på samme måde?

Det kan godt være, den her information er lidt sjov at få at vide … Især, hvis man er den nysgerrige type. Men nu er det selvfølgelig vigtigt at huske på, at denne undersøgelse udelukkende har arbejdet med 697 fyre og kvinder, og at det altså er en VIRKELIG lille del af hele jordens befolkning.

Vi må bare huske, at vi alle har forskellige præferencer, og at vi på forskellige måder lærer at elske hinandens kvaliteter og egenskaber. Hvis man ved, man har mødt den rette, så bliver nogle af alle kravene eller prioriteterne nok smidt væk automatisk.

Læs også: Mænd indrømmer: Sådan scorer vi dig