Undgår halvdelen af alle piger DENNE type mand?

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Der findes naturligvis flere ting, som piger ikke kan lide ved fyre. Men kan det virkelig passe, at halvdelen af alle piger ikke kan lide, når fyre har skæg? Det viser en undersøgelse, skriver Men’s Health.

Måske lyder det underligt, at SÅ mange piger ikke kan lide skæg. Fyrene ser da ellers så læks ud med skæg. Eller hvad?

Læs også: Her elsker kvinder, når mænd har hår

En tidligere undersøgelse har vist, at fyre med skæg klart er de mest attraktive af slagsen. Men nu er der altså en undersøgelse, der viser det stikmodsatte. Vi er forvirrede …

I den nye undersøgelse kom det faktisk frem, at cirka halvdelen af kvinderne faktisk ikke gik så meget op i det der med skæg – og måske i virkeligheden hellere ville være det foruden.

Der findes naturligvis nogle helt bestemte ting, som vi piger kigger efter hos fyre. Men det KUNNE da i princippet også være skæg. Og ja … Det stemmer jo netop også overens med tidligere undersøgelser, som viser, at mænd med skæg er superlæks og attraktive.

Julian Smith, som er administrerende direktør hos Bathroom Takeaway, forklarer, at forskere tidligere har fastslået, at det kan være godt for fyre at være lidt hulemands-agtige. Ikke nødvendigvis for deres egen skyld … Men fordi det på piger netop kan virke attraktivt. Det kan nemlig vække et urinstinkt hos pigerne, som for eksempel handler om familieforøgelse. Jep, det stemmer.

Hvorfor næsten halvdelen af pigerne fra undersøgelsen ligefrem ville undgå for eksempel at date fyre med skæg, forstår vi ikke. Det kan jo være virkelig nice og pænt. Og for mange piger er det nok også ligegyldigt, om en fyr har skæg eller ej.
Der findes helt klart fyre derude, som INGEN burde date. Men det handler altså ikke om deres udseende. Nej, det handler om andre mere “farlige” ting.

Læs også: 14 kvinder fortæller om de bedste spørgsmål, de har fået af deres date