De 8 VÆRSTE ting, du kan skrive på din Tinder

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Vi kunne skrive en hel roman om de værste ting, fyre kan finde på at skrive på Tinder. Men er vi piger egentlig meget bedre? Her er otte af de værste ting, piger kan finde på at skrive i deres bio på Tinder. Kan du genkende dig selv på listen?

Læs også: Hvornår på dagen er det bedst at gå på Tinder?

1. “Jeg elsker bad boys”

Okay, hvis du VIRKELIG gerne vil tiltrække kriminelle, skal du bare fyre den af. Men ellers er slem fyr-rutinen vist ved at være liiidt gammel.

2. “Du skal være højere end mig”

Vi ved godt, at nærmest alle pigers indre urkvinde bare sukker mere efter høje fyre. Men tænk, hvis fyrene skrev det samme? Tænk, hvis de skrev, at de kun var interesserede i piger, der var under 160 høje og havde minimum en G-skål … Ville du så ikke være lidt tændt af? Vi siger ikke, at du skal tage på date med en, der har en højde, du tænder af på. Men du behøver ikke at skrive i din bio, at du har den her præference.

3. “Jeg er ikke så overfladisk, som jeg ser ud”

… Hvad betyder det overhovedet?

4. “Jeg søger ikke noget bestemt”

Hvis du skriver denne sætning, får du med garanti en masse nederen dick pics, du ikke har bedt om. Det kan også være, at du bliver Tindstagrammet – og hvem har lyst til det? Det kan sagtens være, at du rent faktisk ikke søger noget bestemt. Men altså … Det behøver du jo ikke at skrive, vel?

Læs også: 5 tegn på, at du bør slette en Tinder-fyr

5. “Du skriver først”

Kom ind i kampen, søster. Vi skriver 2019. Du kan GODT skrive først. I hvert fald 50 procent af gangene. Det hedder ligestilling.

6. “Søger diskret ved siden af”

Medmindre du er i et åbent forhold med din kæreste, er det bare not cool at score på Tinder, når du er i et forhold. Utroskab … Not. Cool.

7. “Jeg leder efter en dominerende fyr”

Oh no. Nu tiltrækker du samtlige Fifty Shades of Grey-wannabes i en radius af 10 kilometer. Tinder vrimler jo med dem.

8. “Blablablablablablabla …”

… Hele din livshistorie i én lillebitte bio? Skulle vi ikke gemme lidt info til den første date?

Pssst – du skal selvfølgelig skrive lige, hvad du har lyst til. Du er cool, som du er

Læs også: 10 typiske Tinder-situationer