1 ud af 3 piger ELSKER denne type forspil

author
Anja Bruneskjold

Har du nogensinde overvejet, om der findes en type forspil, der er bedre end andre? Ifølge en læge, som Men’s Health har talt med, er der noget, der tyder på, at særligt én type forspil er MEGApopulær blandt piger.

Vedens bedste type forspil

Mangler du idéer til forspil? Måske er dette verdens bedste … I en undersøgelse viste det sig i hvert fald, at en ud af tre piger faktisk foretrækker en helt særlig type forspil. De vil simpelthen gerne stimuleres på deres nipples. Og det forstår vi da egentlig godt … Men hvorfor er det netop denne type forspil, der er den ALLERbedste, tænker du måske. Faktisk forholder det sig sådan, at en ud af tre piger kan opnå en orgasme, UDEN at deres vagina bliver stimuleret. De kan altså få orgasme ved udelukkende at blive stimuleret på deres nipples. Nu forstår vi da godt, hvorfor denne type forspil er superpopulær. For det gør jo VIRKELIG, at mange piger meget nemmere kan få flere orgasmer under sex.

Ifølge en undersøgelse er det samme sted i hjernen, der bliver påvirket, når dine nipples bliver stimulerede, som hvis det er din kønsdel, der bliver stimuleret.

Læs også: Der findes syv forskellige slags nipples – hvilken type har du?

Sådan får du nipple-orgasme

Det er VIRKELIG forskelligt, hvordan vi piger vil røres på vores nipples. Derfor er der altså heller ingen opskrift, der virker for os alle. Men egentlig handler det bare om, at dine nipples skal stimuleres. Ikke af dig selv – men af din sexpartner. Hvis I bruger denne type forspil, kan I måske prøve at “massere” brystvorterne helt forsigtigt. Prøv først at lave cirkelbevægelser. Derefter kan det for nogle føles rart, hvis sexpartneren enten slikker eller sutter på brystvorterne. Igen helt forsigtigt. Og sådan kan I skifte mellem forskellige ting, der alle føles SÅ dejlige på dine nipples.

Husk at mærke godt efter. For det er altså langt fra alle piger, der kan lide de samme ting. Du skal kun gøre det, der føles rigtigt og rart.

Læs også: Disse sexstillinger forhindrer dig i at få orgasme