flygte fra et one night stand

Sex

10 chokerende ting, kvinder har gjort for at flygte fra et one night stand

Mathilde Brandborg

Af Mathilde Brandborg Skrevet den april 11, 2018

At flygte fra et one night stand kræver mod og en medaljeværdig nødløgnteknik. Mange har prøvet at have et one night stand. Det virker ofte som en rigtig fin idé, når du står der i baren, og ham den søde har givet et par drinks. Du er i godt humør, og de spiller din yndlingssang. Det er, som om der er en speciel connection mellem dig og fyren. I tager hjem sammen. I løbet af natten går det langsomt op for dig, at han måske ikke er så charmerende, som du tænkte, da du var stangvissen et par timer i forvejen.

10 kvinder fortæller her om, hvilke chokerende ting de har gjort, for at flygte fra et one night stand.

Den falske mand

“Efter et one night stand jeg engang havde, råbte jeg til ham, at han skulle skynde sig ud, fordi min mand var på vej hjem. Hans ansigtsudtryk var guld værd! Jeg har slet ingen mand.”

Morgenmad med mor og far

“En morgen, efter jeg havde haft et one night stand, sneg jeg mig ud. Jeg mødte hans forældre i gangen. De ville gerne have, at jeg blev og spiste morgenmad med dem, så de kunne lære mig at kende. Jeg flygtede ud af døren!”

Afledningsmanøvre

“Når jeg har haft et one night stand, så ringer min veninde altid til mig og skriger i telefonen, så det lyder, som om der er sket en katastrofe. Det er en perfekt anledning for mig til at smutte.”

Knap så smooth operater

“Jeg havde en gang et one night stand med en fyr, der havde en hund. Jeg sneg mig derfor ud af vinduet, så den ikke skulle larme. Jeg fandt så ud af, at jeg havde glemt min pung. Jeg måtte pænt ringe på, så jeg kunne komme ind og hente den.”

Ærgerligt ædru

“Jeg blev ædru, imens jeg var i gang med et one night stand. Det gik op for mig, at fyren var helt forfærdelig, så jeg rejste mig bare op og gik.”

Rævesøvn

“Jeg måtte flygte fra et one night stand forleden. Sexen var så dårlig, at jeg fakede at falde i søvn midt i det hele.”

Hvad han ikke ved…

“Engang kastede jeg op udover mit one night stand og hans seng, mens han sov. Jeg skyndte mig at tage tøj på og snige mig ud. Næste morgen fik jeg en SMS fra ham, hvor han undskyldte, at han havde kastet op ud over det hele.”

Tak for lort

“Jeg fik den bedste orgasme engang, da jeg var sammen med et one night stand. Desværre sked jeg i sengen, da jeg nåede mit klimaks. Bagefter ventede jeg på, at han faldt i søvn, hvorefter jeg sneg mig ud og efterlod rengøringen til ham. Jeg fortryder intet!”

Av, av

“Jeg kedede mig så meget under et one night stand, at jeg rev ham så hårdt på ryggen, at han stoppede. Derefter bad han mig om at gå.”

Velkendt læge

“Jeg havde et one night stand i lørdags. I dag havde jeg en tid hos lægen. Lægen viste sig så at være mit one night stand. PINLIGT!”

Kilde: whisper.sh